Σπάει το φράγμα των πτήσεων στην Ευρώπη η United Airlines

17-10-21 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τη μεγαλύτερη υπερατλαντική επέκταση στην ιστορία της ανακοίνωσε η United Airlines, με 10 πτήσεις και 5 νέους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Αμμάν στην Ιορδανίας, Μπέργκεν στη Νορβηγία, Αζόρες στην Πορτογαλία, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Τενερίφη στην Ισπανία.

Την άνοιξη του 2022, η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει και νέες υπηρεσίες σε 5 δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως καθημερινές πτήσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Βερολίνου,  Σικάγο και Μιλάνο, Ντένβερ και Μόναχο, Νέα Υόρκη και Νιούαρκ στο Δουβλίνο και τη Ρώμη.

Επιπλέον, η United θα ξεκινήσει και πάλι 7 δρομολόγια που διακόπηκαν λόγω της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών πτήσεων μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Μπανγκαλόρ στις 26 Μαΐου,  Νέα Υόρκη/Νιούαρκ και Νίκαια στις 29 Απριλίου, καθώς και Σικάγο και Ζυρίχη στις 23 Απριλίου.

Η εταιρεία προσθέτει επίσης μια δεύτερη καθημερινή πτήση μεταξύ Νέας Υόρκης/Νιούαρκ και Φρανκφούρτης από τις 23 Απριλίου, καθώς και πτήσεις από την Ουάσινγκτον, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο έως τις 26 Μαρτίου.

Σχετικά, ο αντιπρόεδρος της United Patrick Quayle ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αξιοποίησης του παγκόσμιου δικτύου της United Airlines και επέκτασης σε νέους προορισμούς, αφού το καλοκαίρι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την ανάκαμψη των ταξιδιών στην Ευρώπη.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων