Πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στην Αμερική ξεκινά η KLM τον χειμώνα

29-09-21 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να χαλαρώνουν σταδιακά, η KLM Royal Dutch Airlines πρόκειται να προσφέρει περισσότερους πλέον προορισμούς στις ΗΠΑ αυτόν τον χειμώνα. Η Αμερική ανακοίνωσε ότι από την αρχή Νοεμβρίου εμβολιασμένοι ταξιδιώτες από την Ευρώπη και την Μεγ. Βρετανία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη χώρα. Η Ολλανδική κυβέρνηση επίσης αποφάσισε να αποσύρει τους κανονισμούς καραντίνας που είχαν ανακοινωθεί για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ. Το προηγούμενο διάστημα η KLM είχε ακυρώσει αναγκαστικά πτήσεις εξαιτίας αυτών των κανονισμών.  

Η άρση των περιορισμών ώθησε την εταιρεία στην απόφαση να επαναφέρει τις πτήσεις της προς το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι από τις 7 Δεκεμβρίου. Οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση προς αυτούς τους προορισμούς μπορούν να επικοινωνούν τώρα με την KLM για να μεταφέρουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση στις απ΄ ευθείας πτήσεις. 

Νωρίτερα η KLM ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ενισχύσει το χειμερινό πρόγραμμά της με τέσσερις νέους προορισμούς: Κανκούν (Μεξικό), Πορτ οφ Σπέιν (Τρινιντάντ & Τομπάγκο), Μπριτζτάουν (Μπαρμπάντος) και Μομπάσα (Κένυα).

Στρατηγική δικτύου 

Η αποκατάσταση του παγκόσμιου δικτύου των προορισμών της βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της KLM και την έξοδό της από την κρίση του κορονοϊού ως μιας ισχυρότερης και πιο ανταγωνιστικής αεροπορικής εταιρείας. Από την έναρξη της πανδημίας, η KLM διατήρησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της ήταν εφικτό. Το γεγονός αυτό επέτρεψε στους επιβάτες να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα απολύτως απαραίτητα ταξίδια τους και να μπορεί να συνεχιστεί η μεταφορά φορτίων, συμπεριλαμβανομένου ιατρικού υλικού και εμβολίων. Η στρατηγική αυτή αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική για την εταιρεία και τώρα γίνεται ακόμη πιο εύκολη η επαναφορά των επιχειρήσεων.  

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ