Corendon Airlines: Περισσότερες πτήσεις από Γερμανία το φθινόπωρο και το χειμώνα σε μεσογειακούς προορισμούς

14-09-21 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για διακοπές το φθινόπωρο και το χειμώνα, η Corendon Airlines σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων της από γερμανικά αεροδρόμια σε ηλιόλουστους προορισμούς τους επόμενους μήνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα Κανάρια Νησιά και την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Corendon, Yildiray Karaer, η αεροπορική εταιρεία θέλει να προσφέρει ακόμη υψηλότερη χωρητικότητα γι αυτούς τους προορισμούς το χειμώνα 2021/2022 από ό, τι πριν από την πανδημία.

Τα κύρια αεροδρόμια αναχώρησης είναι στο Ντίσελντορφ, την Κολωνία / Βόννη, το Ανόβερο, τη Νυρεμβέργη και το Μίνστερ / Όσναμπρουκ. 

Ο κ.Karaer ανακοίνωσε επίσης ότι η Corendon θα πετάξει ξανά στη Χουργκάντα της Αιγύπτου, ​​μετά από πολύ καιρό, από την 1η Οκτωβρίου. Επιπλέον, όπως είπε, η ζήτηση για πτήσεις προς την Αττάλεια για τον φετινό χειμώνα είναι μεγάλη.

Η αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων (και σε μικρότερες ηλικίες) έχει εξομαλύνει την κατάσταση στις ευρωπαϊκές χώρες και έχει παρατείνει την εποχή διακοπών, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. «Παρ 'όλες τις δυσκολίες, λάβαμε ικανοποιητικές κρατήσεις τόσο για τις φθινοπωρινές όσο και για τις χειμερινές διακοπές του 2021/2022», τόνισε.

Ο ίδιος ανέφερε αυξημένες κρατήσεις από τους Γερμανούς και για το καλοκαίρι του 2022.

Γι αυτό, ο τουρκικός αερομεταφορέας θέλει να αυξήσει το πρόγραμμα των θερινών πτήσεων, για παράδειγμα με «μεγάλο αριθμό» νέων πτήσεων προς Μαρόκο και Κύπρο. Συνολικά, η αεροπορική εταιρεία αναμένει μια καλή χρονιά το 2022 και σχεδιάζει «ένα εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων» που αποτελείται από τουριστικές διαδρομές και πτήσεις εσωτερικού.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός