Η Delta Air Lines και το κοριτσάκι Delta «ξορκίζουν» τη μετάλλαξη Δέλτα

13-08-21 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Delta Air Lines ξεπέρασε τον εαυτό της για ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Delta και βίωσε την απογοήτευση του να μοιράζεται το όνομά της με την πιο πρόσφατη και επικίνδυνη μετάλλαξη του κορωνοϊού.

Η τριών ετών Delta Gerardi, η οποία μόλις έμαθε να γράφει το όνομά της, δεν δέχεται το γεγονός ότι αυτό σχετίζεται με έναν ιό που έχει προκαλέσει ασθένειες και προβλήματα σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να καθησυχάσει την κόρη της, η μητέρα της Delta, επιστήμονας της Virgin Galactic, Kellie Gerardi, έστειλε σχετικά tweets στη Delta Air Lines.

Μέλη της ομάδας κοινωνικής δικτύωσης της αεροπορικής εταιρείας προώθησαν tweets και οι αξιωματούχοι αποφάσισαν να κάνουν το κοριτσάκι να νιώσει λίγο καλύτερα με το όνομά της, στέλνοντας ένα πακέτο φροντίδας γεμάτο με μικρά δώρα που φέρουν το όνομα «Delta», όπως ένα σακίδιο Delta, μπισκότα και ένα μοντέλο αεροπλάνου.

Σε απάντηση, η Kellie Gerardi μοιράστηκε στο Instagram ότι η Delta απόλαυσε απόλυτα το δώρο από την αεροπορική εταιρεία, αφού έγραφε παντού το όνομά της.

Σημειώνεται ότι η Delta είναι γνωστή για την πρόνοιά της στην ψυχαγωγία τόσο των ενηλίκων, όσο και των παιδιών. Πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσε νέες προσθήκες στις επιλογές ψυχαγωγίας συμπεριλαμβανομένων των νέων συνεργασιών με τις Starz και KidNation. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει πλέον περισσότερες από 240 ταινίες, 390 τηλεοπτικά επεισόδια και νέα podcast για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, η Delta ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι επιβάτες που πρέπει να αλλάξουν την πτήση τους κατά την ημέρα της αναχώρησής τους,  μπορούν πλέον να το πράττουν, χωρίς να καταβάλλουν επιπλέον αντίτιμο.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός