Χάος, ουρές και ταλαιπωρία στο Χίθροου: Προσωπικό δεν εμφανίστηκε στην εργασία του... «λόγω ποδοσφαίρου»

12-07-21 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι Βρετανοί που αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Χίθροου σήμερα το πρωί χρειάστηκε να περιμένουν έως 2,5 ώρες σε ουρά, καθώς προσωπικό 120 ατόμων από το τμήμα ασφάλειας δεν εμφανίστηκαν στην εργασία τους, σε μια από τις πιο επιβαρυμένες με κίνηση ημέρες της χρονιάς μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με επιβάτες που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούν στις πτήσεις, οι ουρές ήταν ατέλειωτες στον τερματικό σταθμό 5, στον κόμβο της British Airways, καθώς ήταν ελάχιστες οι γραμμές ελέγχου ασφαλείας.

Η αεροπορική εταιρία επιβεβαίωσε ότι 120 εργαζόμενοι από τον έλεγχο ασφάλειας απουσίαζαν από την εργασία τους αυτό το πρωί.

Ο ταξιδιώτης David Bennett, ο οποίος περίμενε με τα τρία παιδιά του να επιβιβαστεί σε πτήση προς την Κέρκυρα, χαρακτήρισε ντροπιαστική την κατάσταση που επικράτησε στο αεροδρόμιο, και απέδωσε την απουσία του προσωπικού στον αγώνα ποδοσφαίρου χθες το βράδυ.

Από την πλευρά του εργαζόμενος της British Airways δηλώνει στην Telegraph την απογοήτευσή του που ενώ εκείνος εμφανίστηκε στην εργασία του με λίγες ώρες ύπνου, δεν έκανε το ίδιο και το προσωπικό ασφαλείας.

Πρόκειται για την πρώτη ημέρα της εβδομάδας με τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κίνηση από το τέλος του lockdown καθώς οι ταξιδιώτες μπορούν να αποδράσουν για μια εβδομάδα και να επιστρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα όταν πια δεν θα χρειάζεται να περάσουν από καραντίνα.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι