Delta Air Lines: Αισιοδοξία για ανάκαμψη των πτήσεων το 2021

21-12-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Την αισιοδοξία του ότι η ανάκαμψη των αερομεταφορών θα έλθει το 2021 εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Delta Air Lines, Ed Bastian, σε επιστολή του προς τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας μετά την έγκριση της αμερικανικής κυβέρνησης για τα δύο εμβόλια COVID-19.

Είμαι αισιόδοξος ότι το 2021 θα είναι μια χρονιά ανάκαμψης, χάρη στους καταπληκτικούς επιστήμονες και ερευνητές που έχουν αναπτύξει εμβόλια σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τονίζει στην επιστολή ο κ.Bastian.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Delta Air Lines επισημαίνει επίσης ότι η Delta καταργεί τα τέλη αλλαγής πτήσεων από τη Βόρεια Αμερική προς οπουδήποτε στον κόσμο, εξαιρουμένων των ναύλων Basic Economy, για όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν έως τις 30 Μαρτίου 2021.

Τονίζει ακόμη ότι η εταιρεία θα διατηρήσει το υψηλό επίπεδο καθαριότητας και μετά τη λήξη της πανδημίας, εφαρμόζοντας πάνω από 100 προστατευτικά μέτρα καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, με απολύμανση και χρήση φίλτρων HEPA βιομηχανικού επιπέδου που εξάγουν περισσότερα από το 99,99% των σωματιδίων από τον αέρα , συμπεριλαμβανομένων ιών, ενώ θα συνεχισθεί και ο τακτικός έλεγχος των εργαζομένων με τεστ COVID.

Η Delta σε συνεργασία με την Mayo Clinic, που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην υγειονομική περίθαλψη, διενήργησε πτήσεις με τεστ  COVID από την Ατλάντα προς Άμστερνταμ και Ρώμη χωρίς καραντίνα κατά την άφιξη για επιλεγμένους πελάτες. Με βάση το μοντέλο, που εφαρμόστηκε, όταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα συνδυάζονται με πολλαπλά επίπεδα προστασίας, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων μάσκας, της σωστής φυσικής απόστασης και του καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου, ο κίνδυνος λοίμωξης COVID-19 - σε μια πτήση που είναι γεμάτη κατά 60% - είναι σχεδόν μία στο εκατομμύριο, όπως τόνισε ο διευθυντής της Mayo Clinic  Dr. Henry Ting.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός