United Airlines: Γεγονός η πρώτη πτήση «χωρίς κορωνοϊό» – Πιλοτικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων

17-11-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σήμερα ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα της United Airlines υπερατλαντικών πτήσεων χωρίς κορωνοϊό, με τους πρώτους επιβάτες να αποβιβάζονται στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου από πτήση που αναχώρησε από το αεροδρόμιο Νιούαρκ, ένα από τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, 24 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Κεντρικό Μανχάταν.

Ο αερομεταφορέας προσέφερε δωρεάν γρήγορα τεστ σε κάθε επιβάτη άνω των 2 ετών καθώς και όλο το πλήρωμα, που σημαίνει ότι όλοι οι επιβάτες άνω των 2 ετών ήταν αρνητικοί στον κορωνοϊό πριν την αναχώρησή τους.

Οι πτήσεις αυτές αποτελούν ένα καλό κόνσεπτ για κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που επεξεργάζονται να καθιερώσουν τα τεστ στην ταξιδιωτική εμπειρία, δήλωσε ο επικεφαλής πελατών της United, Toby Enqvist.

Το γρήγορο τεστ κορωνοϊού προσφέρθηκε στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ, σε ειδική εγκατάσταση, και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από επιβάτες που ταξιδεύουν με την πτήση 14 της United που αναχωρεί στις 7.15 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για αυτές τις πτήσεις έχουν την επιλογή να επιβεβαιώσουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα ή να αλλάξουν πτήση. Για όλους τους πελάτες της εταιρίας συνεχίζουν να ισχύουν οι τρέχουσες απαιτήσεις εισόδου στο Ην. Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας 14 ημερών. 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ