Στρατηγική συμφωνία Air Serbia με Turkish Airlines

10-08-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Air Serbia και η Turkish Airlines, συμφώνησαν αμοιβαία να ενισχύσουν την εμπορική τους συνεργασία με μια συμφωνία κωδικών κοινής χρήσης που θα επεκταθεί στο εγγύς μέλλον σε προορισμούς τόσο από το δίκτυο της Turkish Airlines όσο και της Air Serbia.

Μέσω της συνεργασίας, η Turkish Airlines και η Air Serbia θα μπορούν να τοποθετούν αμοιβαία τους δικούς τους κωδικούς στις πτήσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης-Βελιγραδίου. από τις 15 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της σχετικής συμφωνίας, στο εγγύς μέλλον, η συνεργασία θα ενισχυθεί προσθέτοντας αυτές τις πτήσεις εκτός από τη διαδρομή Κωνσταντινούπολη-Βελιγράδι: Βελιγράδι προς Μπάνια Λούκα και Τίβατ. και Κωνσταντινούπολη σε Άγκυρα, Σμύρνη, Αντάνα, Αττάλεια, Νταλαμάν, Γκαζιαντέπ, Καϊσέρι, Κόνια, Τραπεζούντα, Γκαζιπάσα και Μπόντρουμ.

- "Είμαστε ευτυχείς που αναπτύξαμε τη συνεργασία μας με την Turkish Airlines μέσω αυτής της  χρήσης κοινών κωδίκων, η οποία θα προσφέρει στους επιβάτες και των δύο εταιρειών περισσότερες επιλογές και ευελιξία στην οργάνωση των ταξιδιών τους. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συναρπαστική και στρατηγικά πολύ σημαντική συνεργασία θα βελτιώσει τις οικονομικές σχέσεις των χωρών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε επιβάτες της Turkish Airlines στις πτήσεις μας στο Βελιγράδι, καθώς και σε άλλους προορισμούς της Air Serbia" - δήλωσε ο Jiri Marek, Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Στρατηγικής Air Serbia.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός