Όμιλος Lufthansa: Επέκταση περιόδου αλλαγής κρατήσεων και έκπτωση 50 ευρώ

20-03-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ο Όμιλος Lufthansa επεκτείνει την περίοδο αλλαγής των κρατήσεων των πελατών του και προσφέρει έκπτωση 50 ευρώ σε κάθε αλλαγή ημερομηνιών.

Λόγω των εξαιρετικών περιστάσεων που προκλήθηκαν από την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι εταιρείες Lufthansa Group Airlines Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το νέο, πιο ευέλικτο πρόγραμμα αλλαγής κρατήσεων, ώστε να μην δεσμεύσουν τους πελάτες τους αμέσως μετά την ημερομηνία της αρχικής τους πτήσης.

Ειδικότερα, οι επιβάτες μπορούν να προβούν σε αλλαγή των εισιτηρίων τους έως τις 31 Αυγούστου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020, ενώ  μπορούν να επιλέξουν και αλλαγή του προορισμού τους. Σε κάθε αλλαγή κράτησης, θα παρέχεται έκπτωση 50 ευρώ.

Παράλληλα, οι επιβάτες δεν χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών πριν από την αρχική ημερομηνία πτήσης, εφόσον τους παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής της κράτησης και μετά την πραγματοποίηση της αρχικής πτήσης.

Σημειώνεται ότι οι υπάρχουσες κρατήσεις αρχικά θα ακυρωθούν, αλλά η τιμή του εισιτηρίου και το εισιτήριο θα παραμείνουν αμετάβλητα και μπορούν να μετατεθούν σε νέα ημερομηνία αναχώρησης και σε νέο προορισμό έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Τέλος, σε περίπτωση που ο αναθεωρημένος ναύλος είναι ακριβότερος λόγω αλλαγής προορισμού ή αλλαγή κατηγορίας ταξιδιού, ενδέχεται να ισχύσουν πρόσθετα τέλη, τα οποία θα συμψηφίζονται με την έκπτωση.

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων