Τι κάνουν 10 αεροπορικές εταιρείες για να επιβιώσουν

16-03-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το Τοrnos News συγκέντρωσε τις τελευταίες ειδήσεις για τις αεροπορικές εταιρείες που επιχειρούν να  προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η εξάπλωση του κορωνοϊού για να αποφύγουν πιο δυσάρεστες καταστάσεις μελλοντικά.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές ειδήσεις...

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου, Brussels Airlines, μέλος του ομίλου Lufthansa, ζήτησε κρατική ενίσχυση για να μπορέσει να ανακάμψει από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού,  σύμφωνα με δήλωση του Conte Etienne Davignon, συμπρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Brussels Airlines, στα βελγικά μέσα ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Στο έδαφος θα παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του στόλου αεροσκαφών της Ryanair στην Ευρώπη τις επόμενες 7-10 ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του αερομεταφορέα, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που εισήγαγαν πολλές χώρες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η αεροπορική εταιρεία EasyJet προβαίνει σε ακύρωση όλων των πτήσεων προς την Ισπανία, από τις 17 Μαρτίου και μετά, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η Air France έχει πληγεί πολύ σκληρά από την κρίση του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, η αεροπορική εταιρεία θα λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσει την οικονομική της ζημία. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

O γαλλο-ολλανδικός όμιλος των αεροπορικών εταιρειών Air France - KLM, ανακοίνωσε ότι εντείνει τα μέτρα εξοικονόμησης κόστους για να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μετά την ανακοίνωση των επιπρόσθετων μέτρων της κυπριακής κυβέρνησης για την αποτροπή της εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, η Cyprus Airways προχωρά σε αναστολή των πτήσεών της έως τις 30 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η αεροπορική εταιρεία Air New Zealand ανακοίνωσε ότι θα μειώσει περαιτέρω τις πτήσεις της και θα επιχειρήσει να απολύσει ορισμένους μόνιμους υπαλλήλους, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού πλήττει την παγκόσμια ταξιδιωτική ζήτηση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η αεροπορική εταιρεία Finnair προβαίνει σε ουσιαστικές προσαρμογές των πτήσεών της μειώνοντας  περίπου το 90% των δραστηριοτήτων της, σε σύγκριση με το 2019, αρχής γενομένης από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το μεγαλύτερο μέρος των πτήσεων της αναστέλλει προσωρινά η αεροπορική εταιρεία SAS λόγω του κορωνοϊού  και των μέτρων που εφαρμόζουν οι εθνικές αρχές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η LOT Polish Airlines αναγκάζεται να αναστείλει όλες τις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένης της βάσης της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία, μέχρι τις 28 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»