Κορωνοϊός: Η σκανδιναβική SAS αναστέλλει τις περισσότερες πτήσεις

16-03-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το μεγαλύτερο μέρος των πτήσεων της αναστέλλει προσωρινά η αεροπορική εταιρεία SAS λόγω του κορωνοϊού  και των μέτρων που εφαρμόζουν οι εθνικές αρχές.

Εξάλλου, όπως ανέφερε η εταιρεία στη σχετική της ανακοίνωση, η ζήτηση αεροπορικών ταξιδιών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Ως εκ τούτου, η SAS αποφάσισε να θέσει εκτός λειτουργίας τις περισσότερες από τις δραστηριότητές της, από σήμερα 16 Μαρτίου και μέχρις ότου οι αερομεταφορές επιστρέψουν στην κανονικότητα. Επιπροσθέτως, η εταιρεία αναφέρει ότι στη λίστα των ακυρωμένων πτήσεων ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να προστεθούν περαιτέρω πτήσεις, για τις οποίες θα ενημερώνει σχετικά στην ιστοσελίδα της.

Απευθυνόμενη στο επιβατικό της κοινό, η εταιρεία ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα πράξει κάθε τι απαραίτητο ώστε να διατηρήσει ένα καλό επίπεδο λειτουργίας, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η επιστροφή των επιβατών της από τους εκάστοτε προορισμούς.

Τέλος, λόγω του εύλογα μεγάλου όγκου της επικοινωνίας, η SAS παρακαλεί τους επιβάτες να τηλεφωνούν στα γραφεία της μόνο για τις πτήσεις που αναχωρούν εντός των επόμενων 3 ημερών.

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες