Emirates: Ειδικές τιμές για Ντουμπάι

10-02-20 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Emirates προσφέρει στους επιβάτες από Ελλάδα ειδικές τιμές εισιτηρίων προς το Ντουμπάι, καθώς και ένα δωρεάν εισιτήριο για το La Perle - τη φαντασμαγορική παράσταση που «απογειώνει» τη διασκέδαση.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από €449 για την Οικονομική και €2.149 για την Διακεκριμένη Θέση, με ισχύ από σήμερα μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και για ταξίδια από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2020. Οι θέσεις για την παράσταση στο La Perle, θα κατανέμονται ανάλογα με την κατηγορία ταξιδιού. Τα χάλκινα εισιτήρια προσφέρονται στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης, ενώ τα ασημένια στους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση των εισιτηρίων τους ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό που θα λάβουν κατά την αγορά του ταξιδιού τους.

Το La Perle είναι η βραβευμένη παράσταση σε παραγωγή Franco Dragone από τη La Louviere και αποτελεί ένα παραμύθι, ένα ζωντανό αριστούργημα ψυχαγωγίας με περισσότερους από 65 ταλαντούχους καλλιτέχνες. Σε αυτή την παράσταση, οι χαρακτήρες αφηγούνται  παραδοσιακές ιστορίες, εμπνευσμένες από το πνεύμα του Ντουμπάι.

διαβάστε ακόμα

Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες