Ικανοποίηση στην Condor για την έγκριση του δανείου

15-10-19 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» για να δοθεί το δάνειο-γέφυρα των 380 εκατ. ευρώ στην Condor, που θα στηρίξει τη ρευστότητα της εταιρείας για τη χειμερινή σεζόν, η οποία παραδοσιακά έχει λιγότερες κρατήσεις στον τουρισμό και στις αερομεταφορές.

Η εταιρεία εκφράζει την ικανοποίησή της για την ταχεία και θετική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θεωρώντας την άλλο ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση διασφάλισης του μέλλοντος της εταιρίας.

Διευκρινίζει επίσης ότι η λειτουργία της θα συνεχιστεί κανονικά και ότι τα τρέχοντα στοιχεία κρατήσεων ξεπερνούν τις προσδοκίες της. Μάλιστα, τονίζει ότι οι πτήσεις της πραγματοποιούνται στην ώρα τους, σε σύγκριση με το περασμένο εξάμηνο, που υπήρχαν καθυστερήσεις. Γι’ αυτό, όπως αναφέρει, παραμένει αισιόδοξη για το καλοκαίρι, την περίοδο όπου παραδοσιακά οι κρατήσεις και τα έσοδα απογειώνονται. 

Η Condor εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη βοήθειά της, στους συνεργάτες της και στους πελάτες που συνεχίζουν να την εμπιστεύονται τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες.

Διαβάτε ακόμα: Condor: Η ΕΕ ενέκρινε το δάνειο των 380 εκατ. ευρώ

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι