Παιδικό μενού στη Lufthansa

09-07-19 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μους πουτίγκας ρυζιού, «πόδια δράκου» και «κοτέτσι» - αυτά αποτελούν ορισμένα μόνο από τα εμπνευσμένα πιάτα που προσφέρονται στους νεαρούς επιβάτες της Lufthansa από την 1η Ιουλίου σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της εταιρίας, καθώς και στις ευρωπαϊκές πτήσεις μεγάλης διάρκειας που αναχωρούν από τη Γερμανία. Το menu δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με 2 αστέρια σεφ, Alexander Herrmann, ο οποίος είχε προηγουμένως παρουσιάσει τα πιάτα του σε διεθνή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 13 παιδιά τον περασμένο Μάρτιο.

Τα παιδιά ηλικίας από τεσσάρων μέχρι εννέα ετών είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μία σειρά διαφορετικών πιάτων, δημιουργικά παρασκευασμένων από τους σεφ της εταιρίας LSG Sky Chefs LSG. Μετά τη γευστική δοκιμή καλούνταν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους πιάτα. Τα «πόδια δράκου» (λουκάνικα κοτόπουλου με ξινολάχανο και πουρέ πατάτας) και η μους πουτίγκας ρυζιού (κρεμώδης πουτίγκα ρυζιού με φραμπουάζ) ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές. Ο αναγνωρισμένος σεφ βρισκόταν δίπλα στα παιδιά καθ 'όλη τη διάρκεια της δοκιμής, προσφέροντας συμβουλές και βοήθεια.

Η εκπαίδευση των παιδιών να απολαμβάνουν το ποιοτικό φαγητό σε νεαρή ηλικία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Alexander Herrmann. Μέσω των συχνών εμφανίσεών του σε τηλεοπτικές εκπομπές, των τριών εξαιρετικών εστιατορίων του στη Νυρεμβέργη και το Βίρτσμπουργκ, καθώς και της σχολής μαγειρικής που διευθύνει, ο δημοφιλής Γερμανός σεφ εμπνέει τους ανθρώπους να υιοθετούν μία σωστή διατροφή.

Τα νέα παιδικά μενού μπορούν να προ παραγγέλλονται δωρεάν έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση για όλες τις πτήσεις μεγάλης διάρκειας της Lufthansa, καθώς και για ορισμένες ευρωπαϊκές πτήσεις για παιδιά μέχρι 12 ετών. Περισσότερες πληροφορίες για την προ κράτηση του παιδικού μενού μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.lufthansa.com/us/el/childrens-menus-on-board.

Από το 2002, αναγνωρισμένοι σεφ δημιουργούν παιδικά γεύματα για τους περίπου 2,2 εκατομμύρια νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν με τη Lufthansa κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, οι Johann Lafer, Sarah Wiener και Cornelia Poletto, μεταξύ άλλων, χάρισαν διασκέδαση και πολλές επιλογές στα παιδιά με τα πολύχρωμα και όμορφα σχεδιασμένα πιάτα που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε όλα τα παιδικά γεύματα ακολουθούνται οι αρχές της ισορροπημένης διατροφής - για παράδειγμα, για τη παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο ποιοτικά λιπαρά όπως το ελαιόλαδο και μάλιστα σε μικρές ποσότητες.

 

διαβάστε ακόμα

Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα