Aegean: Και το 2019 καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη

19-06-19 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τρίτη καλύτερη αεροπορική εταιρία στη Νότια Ευρώπη αναδείχθηκε η Aegean στα Skytrax World Airline Awards 2019.

Στη γενική κατάταξη των 100 καλύτερων αεροπορικών εταιριών του 2019 η Aegean εμφανίζεται στη θέση 42 έναντι της 39ης το 2018.

Eπιπλέον, η Aegean αναδεικνύεται ως ο τέταρτος καλύτερος περιφερειακός αερομεταφορέας στον κόσμο και ο καλύτερος περιφερειακός στην Ευρώπη.

Είναι η 19η απονομή των βραβείων, των Όσκαρ της βιομηχανίας των αερομεταφορών όπως συνηθίζεται να αποκαλούνται, τα οποία απονέμονται από το 1999 αναδεικνύοντας αμερόληπτα σε ανεξάρτητη έρευνα τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο σε μια σειρά από κατηγορίες βραβείων. 

Πάνω από 100 εθνικότητες πελατών συμμετείχαν στην έρευνα με συνολο δείγματος 21,6 εκατ. άτομα. Πάνω από 300 αεροπορικές εταιρίες πέρασαν από κριτική την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως το Μάιο του 2019.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση για την AEGEAN και για το προσωπικό πρώτης γραμμής της, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επίτευξη, της τόσο υψηλής ικανοποίησης των επιβατών. Η επίτευξη αυτής της συνέπειας, που έχει οδηγήσει την AEGEAN να ψηφιστεί Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για εννιά συνεχόμενες χρονιές, δεν είναι εύκολη υπόθεση και αποτελεί τεράστιο θρίαμβο για την AEGEAN το γεγονός ότι έχει επιτύχει αυτή τη σημαντική αναγνώριση από τους επιβάτες της».

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, τόσο για την AEGEAN όσο και για την Ελλάδα, που κερδίσαμε ακόμα μια φορά, αυτό το σημαντικό βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συναδέλφους μου στην AEGEAN, που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν στους επιβάτες μας, από τα βάθη της καρδιάς τους, τη μοναδική ελληνική φιλοξενία. Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την 20η επέτειό μας. Από την πρώτη κιόλας πτήση μας, έχουμε ως επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιβάτες μας, προωθώντας παράλληλα τις αρετές της Ελλάδας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε σκληρά για να αξίζουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας».

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στη Ν. Ευρώπη για το 2019 είναι...

1. Iberia

2. Turkish Airlines

3. Aegean Airlines

4. Alitalia

5. AtlasGlobal

6. Air Malta

7. Air Dolomiti

8. Vueling Airlines

9. LEVEL

10. Air Nostrum

Δείτε τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο για το 2019...

Qatar Airways

Singapore Airlines

ANA All Nippon Airways

Cathay Pacific

Emirates

EVA Air

Hainan Airlines

Qantas Airways

Lufthansa

Thai Airways

H AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air μετέφεραν 14 εκατομμύρια επιβάτες το 2018. Το πρόγραμμα δρομολογίων το 2019 καλύπτει ένα δίκτυο 151 προορισμών, 120 εξωτερικού και 31 εσωτερικού σε 44 χώρες. Η AEGEAN είναι μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η Εταιρεία βραβεύτηκε για ένατη συνεχή χρονιά και δέκατη φορά τα τελευταία 11 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2019, από τα Skytrax World Airline Awards.

O κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Γιάννης Τζοβάνης, Διευθυντής Πληρωμάτων Θαλάμου Επιβατών με μέλη πληρώματος καμπίνας της AEGEAN.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια