KLM: Ενημέρωση των επιβατών για τις βιώσιμες αερομεταφορές στο Ελ. Βενιζέλος

23-10-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Γνωστή για το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας KLM TAKES CARE, η KLM οργανώνει καμπάνια ενημέρωσης των επιβατών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σχετικά με τις προσπάθειες για πιο βιώσιμες αερομεταφορές. 

Από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου όσοι ταξιδεύουν από την Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της KLM στην αίθουσα αναχωρήσεων 2 για τις προσπάθειες μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας αλλά και για την συνεισφορά της σε θέματα που αφορούν ευρύτερα το περιβάλλον και την κοινωνία. 

Η KLM συνεργάζεται με φορείς όπως την WWF για να επιτευχθούν βιώσιμες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση των εκπομπών CO2. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν την εισαγωγή προγραμμάτων απόδοσης καυσίμου για το προσωπικό καθώς και προγράμματα αποζημίωσης CO2 για επιβάτες και εταιρείες (KLM CO2 Zero). Επίσης, γίνεται σημαντική πρόοδος στην ανάπτυξη και χρήση βιώσιμων βιοκαυσίμων, για τα οποία η KLM καταβάλει προσπάθειες να δημιουργήσει την αγορά διεθνώς.  Εκτός από τα έργα για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, η εταιρεία υποστηρίζει κοινωνικά προγράμματα σε διάφορα σημεία του κόσμου όπου υπάρχει ανάγκη. Για τις προσπάθειές της αυτές η KLM έχει συμπεριληφθεί 13 φορές στον Παγκόσμιο Δείκτη Αειφορίας Dow Jones.

Στο stand της KLM  οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να συμμετέχουν σε κληρώσεις με δώρα εισιτήρια για το Άμστερνταμ και την Αρούμπα.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός