"Απαίσια" μεταχείριση της Ryanair καταγγέλει πλήρωμα πτήσης που διανυκτέρευσε στο πάτωμα

17-10-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αγανακτισμένοι αεροσυνοδοί της Ryanair δημοσίευσαν στα social media μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται να κοιμούνται στο πάτωμα ενός γραφείου στο αεροδρόμιο της Μάλαγας, την Κυριακή το πρωί, μετά από καθήλωση της πτήσης λόγω κακοκαιρίας, επιδιώκοντας να δείξουν με αυτό τον τρόπο την κακή μεταχείρισή τους από τον αερομεταφορέα.

Οι 8 πιλότοι και 16 αεροσυνοδοί που απεικονίζονται στη φωτογραφία μιλούν για «απαίσια» μεταχείριση της Ryanair, όταν υποχρεώθηκαν να παραμείνουν σε ένα μικρό δωμάτιο με 8 καθίσματα από την 1 π.μ. έως τις 6 π.μ. χωρίς τρόφιμα και νερό. 

Η εικόνα εμφανίστηκε αρχικά στη σελίδα του Facebook «Ryanair Must Change», στη συνέχεια κοινοποιήθηκε στο Twitter από το χρήστη Jim Atkinson, και έκτοτε έχει κοινοποιηθεί 2.000 φορές στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο operations manager του αερομεταφορέα, Peter Bellow, που έχει εισαχθεί στη φωτογραφία (tag), δήλωσε οτι όλα τα ξενοδοχεία ήταν πλήρη στη Μάλαγα και η καταιγίδα δημιούργησε εκτενείς καταστροφές στην Πορτογαλία. Στη συνέχεια, όπως είπε, το πλήρωμα μετακινήθηκε σε αίθουσα VIP, ενώ ζήτησε συγνώμη από τους εργαζομένους που η εταιρία δεν κατάφερε να βρει κατάλυμα για τη διανυκτέρευσή τους. 

Ωστόσο, αυτή η εκδοχή διαψεύδεται από τον κ. Atkinson, ο οποίος εμφανίζεται δύσπιστος. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται γραπτός διάλογος για την πληθώρα διαθέσιμων ξενοδοχείων στην περιοχή. 

Η εικόνα έχει κάνει το γύρο των social media με τους χρήστες του Twitter να χρησιμοποιούν το hashtag #RyanairMUSTchange.

Εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε οτι το πλήρωμα παρέμεινε σύντομο χρονικό διάστημα στο δωμάτιο, και μεταφέρθηκε σε αίθουσα VIP.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πλήρωμα μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Πόρτο λίγες ώρες αργότερα, όμως χρειάστηκε να περιμένει στο αεροσκάφος για 3 περίπου ώρες την ώρα που μεταφερόταν στο σημείο, από το Λονδίνο, ο κυβερνήτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πτήση.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός