Aegean: Έκπτωση έως 30% για πτήσεις εξωτερικού

03-10-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σε εκπτώσεις ναύλων που φθάνουν το 30% προβαίνει η Aegean, για τα ταξίδια της χειμερινής περιόδου.

Η εν λόγω προσφορά, αφορά σε απευθείας πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό από τις 5 Νοεμβρίου έως και τις 30 Μαρτίου και για κρατήσεις που θα ολοκληρωθούν έως τις 8 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, η έκπτωση ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα προς προορισμούς εξωτερικού, με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Επιπλέον, η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από και προς Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τελ Αβίβ με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Σημειώνεται ότι από τις ανωτέρω εκπτώσεις, εξαιρείται η χρονική περίοδος μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, στις απευθείας πτήσεις κατά την περίοδο 5 Νοεμβρίου με 14 Δεκεμβρίου, η έκπτωση διαμορφώνεται σε ποσοστό 15%, ενώ  από τις  8 Ιανουαρίου έως και τις 30 Μαρτίου, η έκπτωση ανέρχεται σε ποσοστό 30%. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς,  είναι ήδη μειωμένες κατά 15%  και  30%.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου,  υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου, ενώ για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές, δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class και σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλών στο ναύλο GoLight.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι