Ryanair: Ειδική προσφορά στο δρομολόγιο Αθήνα-Μπίλουντ

02-10-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορά για το δρομολόγιο Αθήνα - Μπίλουντ από 24.99€ ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επηρεάστηκαν από την ακύρωση του δρομολογίου της Primera Air.

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να πετάξουν προς και από το Μπίλουντ στην χαμηλότερη τιμή, με την μεγαλύτερη ακρίβεια και ασφάλεια καθώς η Ryanair συνεχίζει τις βελτιώσεις του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει νέα δρομολόγια, βελτιώσεις στην εφαρμογή, περισσότερες πτήσεις με ανταπόκριση και χαμηλότερες τιμές.

Η προσφορά των 24,99€ είναι διαθέσιμη για κράτηση από τώρα έως και τα μεσάνυχτα Πέμπτης (04 Οκτ) στην ιστοσελίδα της Ryanair.com, για ταξίδι από τώρα έως και τον Μάρτιο του 2019.

Ο Νικόλας Λάρδης της Ryanair δήλωσε: “Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να βασιστούν στις χαμηλότερες τιμές και την αξιοπιστία μας για την πτήση τους προς και από το Μπίλουντ. Η προσφορά αυτή σκοπεύει να εξυπηρετήσει τους πελάτες που επηρεάστηκαν από την ακύρωση της πτήσης Αθήνα - Μπίλουντ της Primera Air.

Οι πελάτες μας μπορούν να πετάξουν από την Αθήνα προς το Μπίλουντ από 24,99€ για ταξίδι από σήμερα έως και το Μάρτιο 2019. Οι χαμηλές αυτές τιμές θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4 Οκτ) και μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση άμεσα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη