Αεροδρόμιο Αθηνών: Νέες συνδέσεις με Μουσκάτ, Καζαμπλάνκα και Σικάγο

27-09-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τρεις νέες συνδέσεις με το Μουσκάτ, τη Καζαμπλάνκα και το Σικάγο ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο για το αεροδρόμιο Αθηνών. 

Πιο συγκεκριμένα, ο εθνικός μεταφορέας του σουλτανάτου του Ομάν, Oman Air, θα πετάει καθημερινά από το Μουσκάτ στην Αθήνα από τον Ιούνιο του 2019, με αεροσκάφη νέας τεχνολογίας Boeing 737 MAX! Η Αθήνα είναι το πρώτο από μια σειρά νέων δρομολογίων που θα ξεκινήσει το 2019 η αεροπορική εταιρεία, προσφέροντας περισσότερες επιλογές διασύνδεσης με το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της εταιρείας προς την Άπω Ανατολή και παγκοσμίως.

Ο μαροκινός εθνικός αερομεταφορέας, Royal Air Maroc (RAM), ανακοίνωσε την επερχόμενη έναρξη του νέου δρομολογίου του μεταξύ Καζαμπλάνκα και Αθήνας από τον Απρίλιο του 2019. Η Royal Air Maroc θα εκτελεί το δρομολόγιο σε ετήσια βάση, 3 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος τύπου Boeing 737-700.

Το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει τη διακίνηση των επιβατών της εταιρείας μέσω της Αθήνας προς τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα προσφέρει επιλογές διασύνδεσης μέσω του εκτεταμένου δικτύου προορισμών της Royal Air Maroc, στη Δυτική και την Κεντρική Αφρική.

Η American Airlines ανακοίνωσε τo πολυαναμενόμενo δρομολόγιο μεταξύ του αεροδρομίου της Αθήνας και του Chicago O'Hare International Airport, με εποχικές καθημερινές πτήσεις που θα ξεκινήσουν από την καλοκαιρινή περίοδο  του 2019, αρχικά από το Μάιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 787-800 Dreamliner. Το Σικάγο αποτελεί τη δεύτερη σύνδεση της αεροπορικής εταιρείας με την Αθήνα, καθώς η American λειτουργεί ήδη σε εποχική βάση το εξαιρετικά επιτυχημένο δρομολόγιο Φιλαδέλφεια - Αθήνα.

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά