Ellinair: Ανοικτό το ενδεχόμενο για περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα από Ρωσία

21-06-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

To ενδεχόμενο διεύρυνσης των αεροπορικών συνδέσεων με την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι εξετάζει ο όμιλος Μουζενίδη μέσω της ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρίας Ellinair, όμως μόνο αν αυξηθεί ζήτηση η οποία πλήττεται από το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Η Ellinair πρόσφατα παρέλαβε ένα νέο αεροσκάφος Airbus 320 χωρητικότητας 180 θέσεων.

Είναι το δεύτερο αεροσκάφος που προστίθεται στον στόλο της εταιρίας φέτος ενώ μέχρι τις αρχές της σεζόν του 2019 ο αερομεταφορέας θα παραλάβει άλλα 2 αεροσκάφη Α 320.

Το νέο αεροσκάφος θα εκτελεί τακτικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Krasnodar και η πρώτη πτήση του θα γίνει στις 21 Ιουνίου.

Έχουμε σχέδια διεύρυνσης του πτητικού προγράμματος όμως αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν αυξηθεί η ζήτηση για Ελλάδα, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Mouzenidis Travel, κ. Αλέξανδρος Τσαντεκίδης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, μέχρι στιγμής καταγράφεται μείωση της ζήτησης λόγω του Πρωταθλήματος στη Ρωσία. Η ζήτηση παραμένει πάνω από τα περυσινά επίπεδα, είπε, όμως δεν φθάνει τις προσδοκίες για αύξηση 10-15%.

Η Mouzenidis Travel προσφέρει αερομεταφορές μέσω Ellinair από 14 πόλεις της Ρωσίας. Από τη Μόσχα, εκτελούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο, Καβάλα, Κέρκυρα και Ρόδο. Το πτητικό πρόγραμμα από Αγ. Πετρούπολη περιλαμβάνει 4 προορισμούς, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα.

Από το Volgograd, εκτελούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, από το Voronezh προς Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Πτήσεις προς Θεσσαλονίκη εκτελούνται επίσης από Ekaterinburg, Kazan, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Omsk, Samara, Ufa.

Από Krasnodar, Nizhny Novgorod και Rostov-on-Don, ο αερομεταφορέας εκτελεί απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ