Flynas: Απευθείας πτήσεις Ριάντ-Αθήνα από τις 13 Ιουνίου

07-06-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Την έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ Ριάντ και Αθήνας από τις 13 Ιουνίου ανακοίνωσε η κορυφαία εθνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Σαουδικής Αραβίας Flynas.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, με αεροσκάφη Α320-neo.

Οι πτήσεις από το Ριάντ θα αναχωρούν στις 09.20 π.μ. και θα φτάσουν στην Αθήνα στη 1.30 μ.μ., ενώ οι πτήσεις επιστροφής από Αθήνα θα αναχωρούν στις 2.20 μμ και θα φτάσουν στο Ριάντ στις 6.30 μμ. 

Η κράτηση στις πτήσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας και μέσω του εκπροσώπου της στην Ελλάδα Gold Star Aviation.

Η Flynas, που ιδρύθηκε το 2007, είναι η κορυφαία αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή με στόλο 30 αεροσκαφών Airbus A320 που εκτελούν πάνω από 1.100 πτήσεις εβδομαδιαίως σε 17 εσωτερικούς προορισμούς και 53 διεθνείς προορισμούς. Από την έναρξή της, h flynas έχει μεταφέρει πάνω από 38 εκατομμύρια επιβάτες από τις βάσεις του Ριάντ, Τζέντα, Νταμάμ και Αμπά. H εταιρεία έχει βραβευτεί ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Μέσης Ανατολής στα World Travel Awards  την τελευταία 4ετία, καθώς και με το βραβείο Skytrax το 2017.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι