Aegean: Εισιτήρια για 9 πόλεις του εξωτερικού με έκπτωση έως 20%

16-05-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Aegean προσκαλεί το επιβατικό κοινό να γνωρίσει εννέα κοντινούς διαφορετικούς προορισμούς του εξωτερικού, με κίνητρο εκπτώσεις έως 20% στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

Η εν λόγω προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν με την Aegean και την Olympic Air έως τις 20 Μαΐου και αφορά στις πόλεις Ποντγκόριτσα, Σόφια, Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Τίρανα, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι και Ζάνταρ.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν από οποιοδήποτε ελληνικό αεροδρόμιο, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, για το διάστημα από 15 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου, για το οποίο ισχύει έκπτωση 15% και για το διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου, όπου η έκπτωση των αεροπορικών εισιτηρίων διαμορφώνεται στο 20%.

Παράλληλα, η Aegean προβαίνει σε προσφορές που αφορούν στη στάθμευση των οχημάτων των επιβατών στο χώρο Ρ1, με 9 ευρώ την ημέρα.

Οι ανωτέρω εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων, ενώ οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 15% και 20%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου, ωστόσο για συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class ενώ σε περίπτωση ακύρωσης, ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Τέλος, κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά δωρεάν, στο ναύλο GoLight.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»