Τα σχέδιά της για το αεροδρόμιο Χανίων παρουσίασε η Fraport Greece

27-04-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο ανοιχτών εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιεί η Fraport Greece στις περιοχές των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη, 19 Απριλίου, τα σχέδια της εταιρείας για την στρατηγική αναβάθμιση του αεροδρομίου των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Σε μια παραγωγική συνάντηση, διάρκειας πέντε ωρών, οι εκπρόσωποι της εταιρείας μίλησαν μεταξύ άλλων για τα 13 νέα δρομολόγια που καλωσορίζει το αεροδρόμιο των Χανίων από τις Aegean Airlines, Blue Air, Brussels Airlines, CSA Czech Airlines, EasyJet, Edelweiss, Ellinair, Enter Air, Lauda Motion, Primera Air, SunExpress Deutschland, Small Planet Airlines και Thomson Airways.

Στην παρουσίαση, αναλύθηκαν οι στόχοι της Fraport Greece σχετικά με τη βέλτιστη αξιοποίηση των υποδομών του αεροδρομίου, την αύξηση της επιβατικής κίνησης, την προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών, την αναβάθμιση των υπηρεσιών ενώ αναδείχθηκε η φιλοσοφία της συνεργατικότητας που καλλιεργεί η εταιρεία με όλους τους φορείς με σκοπό την προβολή του τόπου και την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι οι Χανιώτες είχαν πραγματοποιήσει διαδήλωση στις 19 Απριλίου ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου "Δασκαλογιάννης" στην Fraport Greece, μετά και την αποχώρηση της Ryanair από το αεροδρόμιο. Όπως επισήμανε σε ανακοίνωσή της η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών, η οποία είχε οργανώσει τη διαδήλωση, η απόφαση του αερομεταφορέα να κλείσει τη βάση της στα Χανιά θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία με απώλεια 220.000 επισκεπτών.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google