Aegean: 1.000.000 εισιτήρια εσωτερικού από 19 ευρώ!

30-03-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ένα εκατομμύριο εισιτήρια που ξεκινούν από 19 ευρώ διαθέτει η Aegean, για απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 3 Απριλίου, για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 2 Μαΐου 2018 έως και 20 Μαρτίου 2019.  Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι 19 ευρώ.

Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η τιμή ξεκινά από 41 ευρώ: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος- Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ,ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Ως επιπλέον παροχή, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 κιλά στον ναύλο GoLight.

Τέλος, η Aegean δίνει τη δυνατότητα κρατήσεων με χαμηλές τιμές σε πάνω από 1,4 εκατομμύρια ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο,  οnline κράτηση parking στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αλλά και ειδικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου σε 8.500 σημεία 146 χωρών.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο