Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκουν τους νέους συμπαίκτες σε πτήση της Emirates (video)

06-03-18 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Emirates έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με δημοφιλείς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο εμβληματικό Emirates A380. Στο βίντεο εμφανίζονται οι Sergio Ramos, Gareth Bale, Marcelo Vieira, Karim Benzema, Toni Kroos και Carlos Casemiro, οι οποίοι ανακαλύπτουν με απροσδόκητο τρόπο ότι το ταλέντο υπάρχει στα 40.000 πόδια! 

Το βίντεο ξεκινά με τους παίκτες να απολαμβάνουν την πτήση τους σε ένα A380 της Emirates, με το πλήρωμα να φροντίζει για κάθε τους ανάγκη και επιθυμία. Ο Ramos αναζωογονείται στο Shower Spa της Πρώτης Θέσης, ο Marcelo συγκινείται βλέποντας μια ταινία στο ice, το πασίγνωστο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, τον Kroos να απολαμβάνει τις ανέσεις που προσφέρουν οι καμπίνες της Business Class και τους Bale and Ramos να χαλαρώνουν με ένα ποτό στο ανανεωμένο OnBoard Lounge.

Οι παίκτες δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν ότι το πλήρωμα της Emirates έχει… πολλαπλές δεξιότητες, καθώς τα μέλη του επιδεικνύουν την τεχνική τους στο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση εν πτήσει. Φτάνοντας με fast-forward στη μέρα του αγώνα, βλέπουμε κάποιους… νέους παίκτες να έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας άφωνο τον Benzema με την άφιξή τους στα αποδυτήρια. 

Διασκεδαστικό και αστείο, το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας #OneTeam της Emirates, η οποία σκοπό έχει να αναδείξει τις κοινές αξίες τις οποίες η αεροπορική εταιρία μοιράζεται με τις ομάδες των οποίων είναι χορηγός: Ομαδικότητα, φιλοδοξία, καινοτομία και πάθος για τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο της καμπάνιας #OneTeam εντάσσεται και ένα βίντεο με τους παίκτες της Paris Saint-Germain το οποίο δημοσιεύτηκε κάποιες μέρες νωρίτερα στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Τα concept των δύο βίντεο αναπτύχθηκαν από την αρμόδια ομάδα της Emirates σε συνεργασία με την Buzzman Middle East.

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει επίσης τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, με ένα δίκτυο 159 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός