Ryanair: 250 προσλήψεις στο τμήμα Travel Labs στη Μαδρίτη

17-11-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Ryanair ανακοίνωσε την στελέχωση του νέου IT παραρτήματος της, στο κέντρο της Μαδρίτης με 50 νέους εργαζομένους, με πρόθεση να προσλάβει άλλλους 200.

(Δείτε εδώ την πλήρη λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας)

Τα Travel Labs της Ισπανίας, αποτελούν το τρίτο μεγαλύτερο κέντρο IT της Ryanair, μετά από το Δουβλίνο και το Βρόκλαου, απασχολώντας ήδη 50 εργαζόμενους σε backend και frontend ανάπτυξη, testing, ανάλυση δεδομένων, ψηφιακή εμπειρία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα συνεχίζονται οι προσλήψεις για Frontend developers, C# Developers, Full Stack Developers, Μηχανικούς Δεδομένων,  Μηχανικοί QΑ και Insight Analysts.

Μέσω των Labs, η Ryanair έχει ήδη πραγματοποιήσει μία σειρά ψηφιακών καινοτομιών, ενώ σχεδιάζει νέες δραστηριότητες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, συμπεριλαμβάνοντας: εξατομικευμένο Ryanair.com, νέα ιστοσελίδα Ryanair Rooms, νέα ιστοσελίδα στην Κινέζικη γλώσσα, παροχή εισιτηρίων για συναυλίες και εκδηλώσεις, Apple Pay integration, long haul πτήσεις μέσω της Air Europa και νέα συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus.

Τα Travel Labs της Μαδρίτης, θα πραγματοποιήσουν ένα “Hackathon” στις 20 και 21 Ιανουαρίου, προσκαλώντας υποψήφιους να λάβουν μέρος στην ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού app που θα φέρει την επανάσταση στον κλάδο. 

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε στην Μαδρίτη: “ Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ισπανίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη λειτουργίας των Travel Labs Ισπανίας, στην καρδία της Μαδρίτης, στηρίζοντας την αγορά της Ισπανίας, με 250 θέσεις εργασίας σε σύνολο. ”

Ο John Hurley, Chief Technology Officer της Ryanair δήλωσε στην Μαδρίτη: “Μέσω των Labs και ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, συνεχίζουμε να εντάσσουμε νέες ψηφιακές καινοτομίες στις διαδικτυακές μας πλατφόρμες, με το Ryanair.com να είναι η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα  ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως, πάνω από 25 εκατομμύρια λήψεις της εφαρμογής μας καθώς και πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες του “My Ryanair”. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ταλαντούχους επαγγελματίες στα Travel Labs Ισπανίας και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας.”

διαβάστε ακόμα

HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου
Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη