Qatar Airways: Νέα σύνδεση Ντόχα-Θεσσαλονίκη το 2018

09-11-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Nέα σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη από τη Ντόχα ξεκινά ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, Qatar Airways το 2018, με 4 πτήσεις την εβδομάδα οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για τον δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα, ο οποίος θεωρείται ως ανοικτό μουσείο βυζαντινής ιστορίας και προσφέρει μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας από τους προορισμούς μας με μέγιστη ζήτηση, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar, η αυτού Εξοχότης Akbar Al Baker.

Με τη νέα σύνδεση στη Θεσσαλονίκη, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ομαλή μετάβαση από και προς την Ελλάδα. Ευελπιστούμε δε να προσφέρουμε στους επιβάτες από την Ελλάδα μια πύλη προς 150 και πλέον προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου μας, του αεροδρομίου Hamad, δήλωσε.

Οι νέες πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320, το οποίο διαθέτει 12 θέσεις Business Class και 132 Economy.

Επί τους παρόντος, η εταιρία εκτελεί 3 πτήσεις καθημερινά προς την Αθήνα και προσφέρει εβδομαδιαίως 4.000 θέσεις εβδομαδιαίως προς την ελληνική πρωτεύουσα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης, οι θέσεις αυξάνονται σε 5.000 τουλάχιστον.

Ντόχα – Θεσσαλονίκη | Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή. 

Η πτήση από Ντόχα προς Θεσσαλονίκη (QR205) αναχωρεί στις 7.40 και προσγειώνεται στις 12.50. Η πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ντόχα (QR206) αναχωρεί στις 13.50 και προσγειώνεται στις 18.40.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι