Cyprus Airways: Διευρύνεται το πρόγραμμα πτήσεων στη Ρωσία το 2018

10-10-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διευρύνεται το πτητικό πρόγραμμα της Cyprus Airways στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2018, καθώς, πέρα από τις πτήσεις προς Αγ. Πετρούπολη που εκτελούνταν αυτό το καλοκαίρι στη χώρα, προστίθεται και νέα σύνδεση προς Καλίνινγκραντ.

Πρόκειται για την πρώτη αεροπορική σύνδεση που θα εκτελείται μεταξύ Καλίνινγκραντ  και Κύπρου. Επί του παρόντος, από το Καλίνινγκραντ προσφέρονται συνδέσεις με Αττάλεια, Κρήτη, Βαρκελώνη και Τυνησία.

H Cyprus Airways, θυγατρική του S7 Group, εκτελούσε αυτό το καλοκαίρι πτήσεις μεταξύ Αγ. Πετρούπολης και Λάρνακας, σε συνεργασία με την TUI. Ο αερομεταφορέας ξεκίνησε τις πτήσεις στη Ρωσία τον Ιούνιο του 2017, και σύμφωνα με την επικεφαλής του γραφείου TUI στην Αγ. Πετρούπολη, Ekaterina Stahiryak, η Cyrpus Airways σε συνεργασία με την TUI πετά από τις 2 Ιουνίου έως τις 5 Νοεμβρίου με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα.

Η διεύρυνση του προγράμματος στη Ρωσία θα γίνει εφικτή μετά την προσθήκη και δεύτερου αεροσκάφους στον στόλο της Cyprus Airways στις αρχές του 2018. Προς το παρόν ο αερομεταφορέας επιχειρεί με ένα Airbus-319 144 θέσεων.

Με την προσθήκη και του δεύτερου αεροσκάφους το 2018, θα πετάμε προς 8 νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς, τόνισε η εμπορική διευθύντρια του αερομεταφορέα, Natalia Popova.

Κατά το τρέχον χειμερινό πρόγραμμα, η Cyprus Airways θα πετά από την Αγ. Πετρούπολη προς Λάρνακα 2 φορές την εβδομάδα, με τον αερομεταφορέα να ελπίζει ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον τόσο από ανεξάρτητους τουρίστες όσο και από τουρ οπερέιτορ.

Μάλιστα, τους χειμερινούς μήνες του 2017, η αγορά της Κύπρου παρουσίασε δυναμική έως 50% στη Ρωσία.

Σύμφωνα με στοιχεία της ένωσης ρώσων τουρ οπερέιτορ, ATOR, κατά το πρώτο 8μηνο του 2017, την Κύπρο επισκέφθηκαν 587.000 Ρώσοι, 5% περισσότεροι από την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ