Ryanair: Χαμηλοί ναύλοι για το Santorini Experience

07-09-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Ryanair σήμερα ανακοίνωσε νέα προσφορά για το “Santorini Experience”, προσφέροντας ναύλους από μόνο 16.99€ μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου. Η προσφορά αφορά ναύλους για πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 4 και 11 Οκτωβρίου.

Η Δήμητρα Απατσίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε: “Το “Santorini Experience” πλησιάζει  γι’ αυτό και ανακοινώνουμε νέα προσφορά παροτρύνοντας τους πελάτες μας να πάρουνε μέρος στην απόλυτη αθλητική πρόκληση από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου, ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Σαντορίνη από μόνο 16.99€.

Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε ο επίσημος αερομεταφορέας  του αθλητικού γεγονότος “Santorini Experience”, συνδράμοντας παράλληλα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού".

O κος Άκης Τσόλης, CEO της Active Media Group και διοργανωτής του “Santorini Experience” δήλωσε: “Το «Santorini Experience», συνεχίζει να καινοτομεί και να φέρνει όλο και πιο κοντά σε όλο τον κόσμο, τον μοναδικό σε ομορφιά παγκοσμίως προορισμό της Σαντορίνης, στις 6-8 Οκτωβρίου 2017!

Στη Σαντορίνη, οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν κατά το μήνα Οκτώβριο, μοναδικές κλιματικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία αγγίζει τους 26-28 βαθμούς κελσίου. Στην προσπάθεια που γίνεται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση της Σαντορίνης ως προορισμού για 365 ημέρες τον χρόνο, η διοργάνωση έχει πλέον στο πλευρό της έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη, την αεροπορική εταιρεία, Ryanair.

Ως επίσημος αερομεταφορέας του «Santorini Experience», η Ryanair μας στηρίζει έμπρακτα, παροτρύνοντας τους πελάτες της να παρευρεθούν στο γεγονός, με απίστευτους ναύλους από μόνο 16.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη.”

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι