Ξανά στον αέρα η Cyprus Airways

06-06-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Cyprus Airways ξεκίνησε και επίσημα την πρώτη φάση της λειτουργίας της, την 1η Ιουνίου με την πτήση CY1011, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πούλκοβο στην Αγία Πετρούπολη.  

Κατά την επιστροφή του αεροσκάφους Airbus A319 της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας την επόμενη μέρα, τηρήθηκε το έθιμο υποδοχής νέων αερογραμμών με τη δημιουργία υδάτινης αψίδας.

Ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε «Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για τον τοπικό τομέα των αερομεταφορών αλλά και ολόκληρη την Κύπρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Cyprus Airways βρίσκεται στους αιθέρες και ευχαριστούμε πολύ το κοινό για τη μεγάλη στήριξη, αφού από τη μέρα που ανακοινώσαμε την έναρξή της λειτουργίας μας, η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή και μπορώ να πω συγκινητική. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξεκούραστες και ευχάριστες πτήσεις.»

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports δήλωσε «Καλωσορίζουμε την έναρξη πτήσεων από την Cyprus Airways και την πρώτη πτήση από την Αγία Πετρούπολη. Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία με την αερογραμμή και στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για διεύρυνση και ανάπτυξη της συνδεσιμότητας της χώρας.»

Σε δεύτερη φάση, η Cyprus Airways, θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες, ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πλάνο που θα μπει σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2018.

 

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο