BelugaXL: Το αεροσκάφος της επόμενης γενιάς που μοιάζει με φάλαινα!

12-04-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Τα πρώτα μεγάλα τμήματα του νέου αεροσκάφους επόμενης γενιάς, το BelugaXL, έχουν φθάσει στο στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης (L34) στην Τουλούζη. 

Μετά από πέντε μέρες οδικής μεταφοράς, έφθασε στην Τουλούζη από το εργοστάσιο της Aernnovaστην Berantevilla,  της Ισπανίας, το κομβόι που περιλάμβανε τα τμήματα  του αεροσκάφους (δύο πλάγια, ένα κεντρικό πάνελ) τα οποία  χρειάζονται για να συναρμολογηθεί το πίσω τμήμα του BelugaXL.

Τα τμήματα αυτά, μαζί με περαιτέρω πακέτα εργασίας που φτιάχτηκαν από διάφορους άλλους εταίρους, θα σχηματίσουν τελικά το πρώτο BelugaXL. Η σχεδιαστική φιλοσοφία του αεροσκάφους είναι παρόμοια με του σημερινού Beluga, ενώ κάποια τμήματα όπως η δομή του φορτίου, η πίσω όψη και ουρά αναπτύχθηκαν εκ νέου πρόσφατα.  

Το BelugaXL λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο 2014, ώστε η Airbus  να καλύψει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αεροσκαφών μεταφορών μεγάλων φορτίων από το 2019 και έπειτα.  Τα νέα υπερμεγέθη αεροσκάφη μεταφορών βασίζονται πάνω στο Α330-200 Freighter, με ένα μεγάλο ποσοστό  επαναχρησιμοποιημένων εξαρτημάτων και εξοπλισμού. Το πρώτο από τα πέντε BelugaXLsθα πετάξει μέσα του 2018 και να τεθεί σε λειτουργία το 2019.

H Airbus μέσω της υπηρεσίας “Services by Airbus”, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις του κύκλου ζωής του στόλου, σε όλους τους πελάτες της. Οι υπηρεσίες κυμαίνονται από τα πιο απλά, έως τις πιο πλήρεις ολοκληρωμένες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων Ώρες Πτήσης & Πακέτα υποστήριξης προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη, αναβαθμίσεις, εκπαίδευση, e-λύσεις, μηχανική και συντήρηση, επιχειρησιακή λειτουργία πτήσεων, διαχείριση εναέριας κυκλοφορίας, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης υλικού. 

Μαζί αυτά ενισχύουν την υπεροχή των αεροσκαφών με τη συνεχή προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αεροναυπηγικής και ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερες από 2500 επαγγελματίες, οι πελάτες επωφελούνται από τη μοναδική τεχνογνωσία και τις δυνατότητες από την Airbus και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρείες. 

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες