Η Etihad γίνεται η 1η εταιρία συντήρησης αεροσκαφών στη Μ. Ανατολή

07-04-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Etihad Airways Engineering έγινε ο πρώτος οργανισμός της Μέσης Ανατολής που της χορηγείται η έγκριση Οργάνωσης Παραγωγής Part21G από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αερομεταφορών.

Με την νέα έγκριση, η Etihad Airways Engineering έχει πλέον το δικαίωμα να κατασκευάζει εσωτερικά μέρη αεροσκαφών, όπως καλύμματα καθισμάτων, χαλιά, κουρτίνες, αυτοκόλλητα και σημάνσεις, καθώς και άλλα εξαρτήματα καμπίνας και να τα διαθέτει με πιστοποιητικό αξιοπλοΐας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλείας της Αεροπορίας. Αυτή η πιστοποίηση, θα επιτρέπει την εγκατάσταση αυτών των τμημάτων σε αεροσκάφη εγγεγραμμένα στην Ευρώπη ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που αναγνωρίζει τα πιστοποιητικά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλείας Αερομεταφορών , όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πολλές χώρες του Κόλπου. 

Ο κ. Jeff Wilkinson, Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways Engineering, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στην Etihad Airways, στους συνεργάτες καθώς και στους πελάτες της, την ευέλικτη λύση της κατασκευής εξαρτημάτων καμπίνας στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι θα παρέχονται συντομότεροι χρόνοι και ανταγωνιστικές υπηρεσίες τροποποίησης, σε συνδυασμό με τα εγκεκριμένα εργαστήρια σχεδιασμού EASA Part21J και εργαστήρια δοκιμών που λειτουργούν σε συνεργασία με τους εταίρους μας. Εξακολουθούμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη της συντήρησης, των επισκευών και των λειτουργιών μας ως προς τους τεχνικούς μας ελέγχους ως μια ενιαία εγκατάσταση που εστιάζει σε νέες πλατφόρμες, ενώ παράλληλα παραδίδει υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες Σχεδιασμού, Μηχανικών και Καινοτομίας των οποίων η επιμέλεια, η τεχνογνωσία και στενή συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αερομεταφορών μας έχει βοηθήσει στην επίτευξη αυτής της δυνατότητας πολύ πριν την ώρα της. Με τη νέα έγκριση, η εταιρεία είναι πλέον σε θέση να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών λύσεων».

Η Etihad Airways Engineering είναι ένας πιστοποιημένος οργανισμός AS9110 και έχει ήδη στην κατοχή του την άδεια 145 του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αερομεταφορών, μαζί με την έγκριση EASA21J για το σχεδιασμό και την ανάληψη μικρών και μεγάλων αλλαγών καθώς και επισκευών. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος συντήρησης, επισκευής και λειτουργίας εμπορικών αεροσκαφών στη Μέση Ανατολή.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων