Νέος προορισμός η Αθήνα για το αεροδρόμιο Κάσσελ

30-03-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Νέος προορισμός για το αεροδρόμιο Κάσσελ στο Calden της Γερμανίας είναι φέτος η Αθήνα, καθώς η  Aegean θα προσφέρει συνδέσεις 2 φορές την εβδομάδα, από τις 29 Μαρτίου έως τις 23 Ιουνίου του 2017. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Airbus A320.

Κάθε Τετάρτη στις 7.10 μμ και Παρασκευή στις 12.10 μμ, θα απογειώνεται αεροσκάφος της Aegean από το Κάσσελ με προορισμό την Αθήνα.

Η προσγείωση στην Αθήνα θα γίνεται στις 22.45 και στις 15.45 αντίστοιχα. 

Η επιστροφή στη Γερμανία θα γίνεται πάντα την Τετάρτη στις 4.30 μμ και την Παρασκευή στις 9.30 πμ. Προσγείωση στο Κάσσελ θα γίνεται στις 6.30 μμ και 11.30 πμ αντίστοιχα.

«Είμαστε χαρούμενοι που η Αθήνα και το Κάσσελ θα φιλοξενήσουν τη διεθνή έκθεση τέχνης documenta 14. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να στηρίξουμε αυτό το εξαιρετικό γεγονός ως σπόνσορας και να είμαστε ο πρώτος επίσημος αερομεταφορέας-συνεργάτης της έκθεσης», δήλωσε ο CEO της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης.

«Με τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Κάσσελ-Αθήνας ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην επιτυχία της έκθεσης στην Αθήνα, η οποία επανιδρύει τον εαυτό της σε παγκόσμιο επίπεδο ως προορισμό τεχνών και πολιτισμού προσφέροντας στους επισκέπτες μια πρώτη γεύση από την Ελλάδα», τόνισε.

Εκτός από το Κάσσελ, η Aegean προσφέρει συνδέσεις με τα αεροδρόμια Tegel Βερολίνου, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτης, Ανόβερου, Νυρεμβέργης, Μονάχου και Στουτγάρδης.

Από το καλοκαίρι του 2014, προσφέρονται πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη στην Κολωνία και αντίστροφα ενώ συνδέσεις προσφέρονται και με την Αθήνα και την Κρήτη.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google