Oι καινοτομίες καμπίνας της Airbus στην Aircraft Interiors Expo 2017

30-03-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Airbus θα παρουσιάσει τις νέες καινοτομίες για την καμπίνα στο φετινό Aircraft Interiors Expo στο Αμβούργο, Γερμανίας -  τη μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου αφιερωμένη στη βιομηχανία του εσωτερικού χώρου ενός αεροσκάφους, αναφορικά με τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας εν πτήση και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους επιβάτες.

Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στην Ενημέρωση Τύπου της Airbus, που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της, θα είναι σε θέση να μάθουν για τις νέες λειτουργικότητες της καμπίνας του A380 – συμπεριλαμβανομένων νέου σχεδίου κλιμάκων που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, καθώς επίσης καινούργιους χώρους ξεκούρασης του πληρώματος – και να δουν το εσωτερικό του Α380 μέσα από την απεικόνιση ενός τεσσάρων μέτρων μοντέλου. 

Για τα ευρείας ατράκτου A330neo και A350 XWB, η Airbus θα παρουσιάσει τις σύγχρονες ανέσεις της Airspace καμπίνας των αεροσκαφών σε 2 ομοιώματα  πραγματικού μεγέθους. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις συγκεκριμένες καμπίνες, καθώς και άλλες σε πλήρη 3D εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, για το κορυφαίο προϊόν μας – τα αεροσκάφη μονού διαδρόμου - η Airbus θα παρουσιάσει κάποιες καινοτομίες καθισμάτων. 

Επιπλέον, εκπρόσωποι της Airbus και άνθρωποι της *Inflight VR, θα δείξουν επίσης πώς θα πάνε την εικονική πραγματικότητα IFE στο επόμενο επίπεδο – δηλαδή στους αιθέρες για μια πραγματική ψηφιακή «Airbus VR Εμπειρία».

Τα καινοτόμα concept της Airbus, σχετικά με τις καμπίνες, υπερβαίνουν τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες: Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αναφορές για την Airbus, καθώς και προσφορές για αναβάθμιση καμπίνας. 

Για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που θα παραβρεθούν, τα στελέχη και  ειδικοί  σχετικά με θέματα καμπίνας, θα είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά για ενημερώσεις και συνεντεύξεις όλες τις μέρες.

Μετά την ειδική συνέντευξη Τύπου της Airbus σχετικά με θέματα διάταξης καμπίνας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου στις 09h30 έως 10.30,  οι ειδικευμένοι δημοσιογράφοι του Aircraft Interiors Expo 2017 είναι καλεσμένοι να επισκεφτούν τα ομοιώματα  πραγματικού μεγέθους/demos, καθώς και να παρακολουθήσουν τις συνεντεύξεις των ειδικών. Την ίδια μέρα, στις 13.50, θα υπάρξει ανακοίνωση νέου προμηθευτή καμπίνας + προϊόντος.

διαβάστε ακόμα

Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025