Επιπλέον οχήματα & αλεξίσφαιρα γιλέκα για την αστυνόμευση του αεροδρομίου Αθηνών

08-03-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Τέσσερα οχήματα τύπου SUV και εκατό αλεξίσφαιρα γιλέκα παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Τον εξοπλισμό παραχώρησε, υπό μορφή δωρεάς, η «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.».

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η έμπρακτη απόδειξη πως ο Αερολιμένας Αθηνών αποτελεί μία απολύτως ασφαλή πύλη εισόδου στην ελληνική επικράτεια, επισήμανε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Όπως είπε, ο στόχος αυτός είναι απολύτως απαραίτητος καθώς συναρτάται ευθέως με την τουριστική κίνηση, την εξασφάλιση των προϋποθέσεων ασφαλείας που προφανώς καθορίζουν την απόφαση των ξένων επισκεπτών, την αποτροπή της παράνομης διακίνησης ατόμων και αντικειμένων, την ποιότητα εξυπηρέτησης των επιβατών και γενικά με την παγίωση της αντίληψης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές επίπεδο, ότι ο Αερολιμένας Αθηνών είναι ένας σύγχρονος, υψηλού επιπέδου Αερολιμένας ως προς όλες τις παραμέτρους και ιδίως ως προς την ασφάλεια και η Ελλάδα μία ασφαλής χώρα.

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πως η πρώτη και η τελευταία εικόνα είναι εκείνη που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις εντυπώσεις. Και ο Αερολιμένας Αθηνών είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο παράδειγμα γι’ αυτήν την εικόνα, τόνισε.

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (07.03.2017), το πρωί στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τη «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτριος Δημητρίου και ο Chief Executive Officer, Ιωάννης Παράσχης, οι οποίοι απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών, Αλέξανδρος Αραβανής.

Στην τελετή παρέστησαν ακόμα ο Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Ταξίαρχος Ελευθέριος Γκαρίλας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Κονδύλης καθώς και αστυνομικό προσωπικό.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο