Qatar Airways: Διαγωνισμός Destination Game

28-02-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Qatar Airways ανακοινώνει το διαγωνισμό “Destination Game” και δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς ταξιδιώτες να κερδίσουν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιονδήποτε προορισμό στο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο.

Ο διαδραστικός διαγωνισμός, ο οποίος θα έχει διάρκεια έως και τις 31 Μαρτίου 2017, καλεί τους συμμετέχοντες να παίξουν σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι και να τοποθετήσουν σωστά τους προορισμούς σε έναν χάρτη μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Εάν τοποθετήσουν σωστά όλα τα σημεία οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για αεροπορικά εισιτήρια, αναμνηστικά της Barcelona, της οποίας είναι χορηγός η Qatar Airways, και διάφορα άλλα δώρα. Επίσης, εάν οι συμμετέχοντες θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν κάποιο από τα πολυπόθητα εισιτήρια μπορούν να μοιραστούν το διαγωνισμό στις σελίδες social media που διατηρούν.  

Η κα Theresa Cissell, Διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Στην Qatar Airways προσπαθούμε πάντα να βρούμε πρωτότυπους τρόπους που θα κάνουν τους καταναλωτές να νιώσουν μέρος της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουμε. Μέσα από αυτόν το διαγωνισμό ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν το αεροπορικό ταξίδι με ένα νέο και διαφορετικό τρόπο, καθώς επίσης και να τους επιτρέψουμε να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους ταξιδεύοντας σε οποιονδήποτε από τους πάνω από 150 προορισμούς που διαθέτει το δίκτυό μας.»

Ο πιο πρόσφατος προορισμός που προστέθηκε στο εκτεταμένο δίκτυο της Qatar Airways είναι το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου εγκαινιάστηκε επίσης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας εμπορική πτήση στον κόσμο. 

Άλλοι νέοι προορισμοί που πρόκειται να ανοίξουν το 2017/18 περιλαμβάνουν τα Γιανμπού και Ταμπούκ (Σαουδική Αραβία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Νίκαια (Γαλλία), Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.), Τσιάνγκ Μαϊ (Βόρειος Ταϊλάνδη), Σαράγεβο (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Λιμπερβίλ (Γκαμπόν), Ντουάλα (Καμερούν), Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), Σαντιάγο (Χιλή), Καμπέρα (Αυστραλία), Μεντάν (Ινδονησία) και Λας Βέγκας (ΗΠΑ).

H Qatar Airways πραγματοποιεί καθημερινά τρεις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς τη Ντόχα, από όπου οι επιβάτες μπορούν έπειτα να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες και η οποία λειτουργεί έναν από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών στον κόσμο. Στο 19ο έτος λειτουργίας της η Qatar Airways διαθέτει έναν υπερσύγχρονο στόλο 190 αεροσκαφών και επισκέπτεται περισσότερους από 150 κύριους business και leisure προορισμούς σε έξι ηπείρους. 

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, στην οποία πρόσφατα απονεμήθηκαν τα βραβεία World's Best Business Class, Best Business Class Airline Lounge και Best Airline Staff για τη Μέση Ανατολή στα γνωστά World Airline Awards για το 2016, τα οποία διοργανώνονται από αναγνωρισμένους διεθνείς οργανισμούς αξιολόγησης αερομεταφορών, όπως η Skytrax.  

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ