Lufthansa Airbus A350-900: Περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια της πτήσης

03-02-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία - το πιο προηγμένο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο προσφέρει στους επιβάτες περισσότερο χώρο για ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Βασικά στοιχεία της καμπίνας έχουν βελτιωθεί, ώστε η πτήση με το A350-900 να είναι μια απολαυστική εμπειρία και οι ταξιδιώτες να φτάνουν στον προορισμό τους ήρεμα και ξεκούραστα. 

Mία σύντομη περιγραφή των χαρακτηριστικών του A350-900: 

Υπηρεσία self-service στη Business Class

Η Lufthansa προσφέρει στους επιβάτες της Business Class μια νέα υπηρεσία που είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή μεταξύ των τακτικών γευμάτων. Σε έναν πρόσφατα σχεδιασμένο χώρο self-service, οι επιβάτες θα μπορούν να σερβίρονται με ελαφριά σνακς και ποτά. Φυσικά, όπως συμβαίνει έως σήμερα, όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν το ποτό τους από το προσωπικό του πληρώματος θαλάμου επιβατών. 

Νέα καθίσματα στην Economy Class

Τα νέα, άνετα καθίσματα στην Economy Class είναι ακόμα ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που διαθέτει το A350-900. Τα καθίσματα, για τα οποία επιλέχθηκαν διάφορες αποχρώσεις του μπλε, κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Zodiac Seats και ξεχωρίζουν για την ειδική, εργονομικά διαμορφωμένη ταπετσαρία τους. Διαθέτουν επίσης περισσότερο χώρο για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων του επιβάτη.  

Πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει

Οι δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει του Α350-900 αποτελούν επίσης ένα στοιχείο καινοτομίας. Για πρώτη φορά, οι επιβάτες θα μπορούν πριν το ταξίδι τους να επιλέγουν μέσα από τα κανάλια του συστήματος τα αγαπημένα τους προγράμματα και να δημιουργούν τη λίστα αναπαραγωγής που θα τους συντροφεύει στην πτήση τους. Η διαδικασία για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η εξής: Ο επιβάτης κατεβάζει την εφαρμογή “Lufthansa Companion App” στο tablet ή το κινητό του τηλέφωνο. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας της πτήσης του είναι διαθέσιμο έως και έξι εβδομάδες νωρίτερα. Μέσα από τις επιλογές του συστήματος, ο ταξιδιώτης δημιουργεί το playlist της προτίμησής του. Μετά την επιβίβαση, ο επιβάτης θα πρέπει να συγχρονίσει το προσωπικό του playlist με την οθόνη που βρίσκεται μπροστά στο κάθισμά του. Εάν το επιθυμεί, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τη δική του κινητή συσκευή, ως δεύτερη οθόνη προβολής.

Ταξιδέψτε πιο άνετα και ξεκούραστα  - βελτιωμένη πίεση θαλάμου και μια καινοτόμος ιδέα φωτισμού

Με 5.6 μέτρα πλάτος η καμπίνα του νέου Airbus είναι πιο ευρύχωρη σε σύγκριση με τις καμπίνες των αεροσκαφών αντίστοιχου τύπου. Αυτό δίνει στους επιβάτες αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης και ελευθερίας κινήσεων. Χάρη στην ιδιαίτερη κατασκευή του A350-900, η πίεση θαλάμου κατά τη διάρκεια της πτήσης βελτιώνεται και δημιουργεί ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, ο επιβάτης να αισθάνεται ευχάριστα και απολαμβάνει περισσότερο το ταξίδι του. Ειδικότερα, η πίεση θαλάμου προσεγγίζει την πίεση του αέρα σε ύψος 1800 μ., αντί του ύψους των 2400 μ. που ισχύει στα συγκρίσιμα αεροσκάφη. Το αποτέλεσμα αυτό ενισχύεται περαιτέρω μέσω ενός νέου συστήματος φωτισμού  LED. Το πρωτοποριακό σύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρυθμίσεων, ώστε ο φωτισμός της καμπίνας να προσαρμόζεται στους βιορυθμούς των επιβατών ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Η Lufthansa είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που θα εφαρμόσει αυτό το καινοτόμο σύστημα φωτισμού καμπίνας στα αεροσκάφη τύπου Α350-900.

Από τις 10 Φεβρουαρίου, τα πρώτα δέκα αεροσκάφη τύπου Airbus A350-900 της Lufthansa θα σταθμεύουν στο Μόναχο. Οι πρώτοι προορισμοί που θα εξυπηρετούν είναι το Δελχί και η Βοστώνη. Το αεροσκάφος διαθέτει θέσεις για 293 επιβάτες - 48 στη Business Class, 21 στην Premium Economy και 224 στην Economy Class. Το Α350-900 είναι το πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως. Χρησιμοποιεί 25% λιγότερη κηροζίνη, παράγει 25% λιγότερες εκπομπές αερίων και είναι αισθητά πιο αθόρυβο σε σύγκριση με παρόμοιους τύπους αεροσκαφών.

διαβάστε ακόμα

HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου
Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη