Η Blue Air μεγάλος χορηγός του League Cup Volley

03-02-17 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Blue Air είναι μια νέα αεροπορική εταιρία με 12 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης. Σήμερα εξυπηρετεί 90 προορισμούς με απευθείας πτήσεις εντος της Ευρώπης. 

Στην Ελλάδα η Αεροπορική Εταιρία συνδέει με ένα δίκτυο 14ων εβδομαδιαίων πτήσεων την Αθήνα με την Λάρνακα, και 5 εβδομαδιαίων πτήσεων την Θεσσαλονίκη με την Λάρνακα.

Η Blue Air, θέλοντας να ενισχύσει την εμπορική και στρατηγική δέσμευση της με την Ελληνική Αεροπορική Αγορά για περαιτέρω ανάπτυξη, συμμετείχε φέτος ως μεγάλος χορηγός στην αθλητική διοργάνωση League Cup Volley 2016-2017 “Νίκος Σαμαράς” που διεξήχθη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταξύ 24-28 Ιανουαρίου 2017.

H Blue Air επιχειρεί με έναν στόλο που αποτελείται από 24 αεροσκάφη τύπου Boeing 737, με εντελώς ανανεωμένο εσωτερικό, καθίσματα Recaro που εξασφαλίζουν στους επιβάτες μέγιστη ανατομία και επιπλέον άνεση κατά την διάρκεια της πτήσης, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. 

Η Blue Air είναι πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό της IOSA (IATA Operational Safety Audit), όσον αφορά τα υψηλά επιχειρησιακά standards λειτουργίας της Αεροπορικής Εταιρίας, και είναι μέλος της ΙΑΤΑ.

 

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας