Πιθανή η συνέχιση των πτήσεων Ρόδου-Αρμενίας το καλοκαίρι του 2017

29-08-16 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα της Αρμενίας, ο οποίος  άνοιξε για πρώτη φορά φέτος την αεροπορική σύνδεση της Αρμενίας με τη Ρόδο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο δήμαρχος, παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του Γενικού Διευθυντή της LE GRAND Αντώνη Σταματάκη, είχε εγκάρδια συνάντηση στο γραφείο του με τον Artur Gasparyan της αεροπορικής εταιρείας της Αρμενίας Acti Tour Arm και Acti Tour Rus. Οι δύο πλευρές συζήτησαν την επιτυχή πορεία της πρώτης δοκιμαστικής σύνδεσης της Ρόδου με την Αρμενία καθώς και την προοπτική για την επόμενη σαιζόν που δείχνει να είναι ευοίωνη.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφερόμενους στους θρησκευτικούς και ιστορικούς δεσμούς των δύο λαών δήλωσε το ενδιαφέρον του για τη συνέχιση και την πύκνωση των δρομολογίων που θα φέρουν στη Ρόδο ακόμα περισσότερους Αρμένιους τουρίστες κατά την επόμενη σαιζόν και ενημέρωσε τον κ. Artur Gasparyan για τη συνεργασία του Δήμου με τον Σύλλογο Αρμενίων της Ρόδου και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή του, κατά το μήνα Οκτώβριο.

Να τονιστεί ότι ο τουριστικός πράκτορας ο οποίος μέχρι πρότινος έφερνε στο νησί  Ρώσους τουρίστες, τους οποίους και συνεχίζει να φέρνει, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τα δρομολόγια από την Αρμενία που ξεκίνησαν φέτος από τον Ιούνιο και ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες, κατά τη νέα τουριστική περίοδο θα διευρυνθούν και πιθανόν να πραγματοποιούν και πέραν της μίας πτήσης ανά δεκαήμερο, αφού οι Αρμένιοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Ρόδου.

Δήλωσε δε διατεθειμένος να διευκολύνει τον Σύλλογο Αρμενίων Ρόδου για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών τους τον Οκτώβριο.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός