Υπουργείο Ναυτιλίας: Aνασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων -Όλα τα μέλη

26-02-20 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Το υπουργείο Ναυτιλίας αποφάσισε την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων.

Η Επιτροπή ανασυγκροτήθηκε από τα παρακάτω τακτικά και αναπληρωματικά μέλη:

α) τον Κυριαζόπουλος Ευάγγελο, Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά του τη Καλογήρου Χριστιάνα, Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

β) τη Λιανού Ευτυχία, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με αναπληρώτριά της την Μπελεχάκη Γεωργία, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων/Γενική Διεύθυνση Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων.

γ) τον Πλοίαρχο Λ.Σ. Μυτιληναίο Ιωάννη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων/Γενική Διεύθυνση Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με αναπληρώτριά του την Χατζηαντωνίου Ευφροσύνη, ΤΕ Μηχανικών, Προϊσταμένη του Τμήματος Οικονομικής Εκμετάλλευσης και Ανάπτυξης Λιμένων της Διεύθυνσης Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων/Γενική Διεύθυνση Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων.

δ) τον Κοτσώνη Αντώνιο, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτηριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με αναπληρωτή του τον Τσουκαλά Θεόδωρο, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ε) τον Αμπελιώτη Δημήτριο, υπάλληλο του Τμήματος Νομοθετικής Υποστήριξης της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (τέως Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης), με αναπληρωτή του τον Παπαδόπουλο Ευθύμιο, ΠΕ Μηχανικών, υπάλληλο του Τμήματος Αιγιαλού και Παραλίας της Γενικής Διεύθυνσης Στρατηγικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

στ) την Παπαλιάκου Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών του Υπουργείου Τουρισμού, εκπρόσωπο του Υπουργείου Τουρισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ξενάκη Ανθή, ΠΕ Μηχανικών, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Χωροθέτησης Υποδομών Θαλάσσιου Τουρισμού της Διεύθυνσης Χωρικού Σχεδιασμού και Υποδομών του Υπουργείου Τουρισμού.

ζ) τη Σκληρή Βασιλική, ΠΕ Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, Προϊσταμένη του Τμήματος (Α΄) Τεχνικής Υποστήριξης Δημόσιας Περιουσίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών/Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας/Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών, με αναπληρωτή της τον Καρύδα Γεώργιο, υπάλληλο του Τμήματος (Α΄) στην ίδια Διεύθυνση.

η) τον Πλοίαρχο Π.Ν. Καμπόλη Ιωάννη, πρόεδρο Κ.Ε. Γ.Ε.ΕΘ.Α./Υ.Υ.Π./Π.Χ.Λ. στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας/Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας/Υπηρεσία Υποδοχής Πλοίων/ Πολεμικής Χρησιμοποίησης Λιμένων, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αναπληρωτή του τον Πλωτάρχη Λ.Σ. Ακουμιανάκη Βασίλειο, Προϊστάμενος Γραφείων ΠΧΛ-ΕΦ-ΟΣ-ΕΚΕ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

θ) τον Δέδε Γεώργιο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών, με αναπληρωτή του τον Τσακόπουλο Παναγιώτη, υπάλληλο του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών της ίδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

ι) την Δούμα Χρυσούλα, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Τμήματος Γ’ της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τομέα Περιβάλλοντος, με αναπληρώτριά της την Μπακου Ελένη, ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, υπάλληλο του Τμήματος (Α’) Τοπικών και Ειδικών Χωρικών Σχεδίων της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ια) την Πέτρου Μαρίνα, ΠΕ Ιχθυολόγων, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρώτριά της την Καραμπουλα Ισιδώρα, ΠΕ Ιχθυολόγων, Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Υδατοκαλλιεργειών της Διεύθυνσης Υδατοκαλλιεργειών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ιβ) την Ανδρουλιδάκη Αμαλία, ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), υπάλληλο με Α΄ βαθμό, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ως τακτικό μέλος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τομέα Πολιτισμού, με αναπληρωτή της τον Φρισηρα Κωνσταντίνο, ΠΕ Μηχανικών, υπάλληλο με Α΄ βαθμό, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ιγ) τον Αγγελόπουλο Παναγιώτη-Ιάσονα, Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Τορουνίδη  Αθανάσιο, Αντιπρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google