Προβολή της Ελλάδας στον κορεατικό κινηματογράφο

20-09-18 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Σειρά επαφών είχε η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στη Σεούλμε παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος της Νότιας Κορέαςκαι συζήτησε τις δυνατότητες έμμεσης προβολής ελληνικών προορισμών μέσα από μεγάλεςτηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η Υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με την Αντιπρόεδρο του CJGroup, κα MinJa, και τη Γενική Διευθύντρια των Studio Dragon, κα ChoiJinnie, στο πλαίσιο του στρατηγικού ανοίγματος της αγοράς και με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Νότια Κορέα προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Το CJ Group αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους entertainment ομίλους παγκοσμίως με χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική. Ενώ, το StudioDragon, επίσης μέλος του CJGroup, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στην Ασία (Koreandrama).

Η κα Κουντουρά επιπλέον συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Samsung Fashion Group, κ. Charles Park, και τον αναγνωρισμένο opinionleaderτης κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, κ. KeeJeongyun, και τους προσκάλεσε να επιλέξουν την Ελλάδα για την παραγωγή τωνβιντεοκλίπ των αστέρων της πολύ δημοφιλούς παγκοσμίως k-popμουσικής, αλλά και να φωτογραφήσουν τα ρεπορτάζ μόδας τους, ώστε να προβληθούν οι μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας στη Νότια Κορέα.

Στις συναντήσεις συμμετείχε η Πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

διαβάστε ακόμα

Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων