ΞΕΕ: Ανοικτές συσκέψεις στις 13 Περιφέρειες

28-03-18 | ΞΕΕ

Άνοιγμα στα μέλη του σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με τη διενέργεια Διοικητικών Συμβουλίων και στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη χθες, κατά τη διάρκεια του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου υπό τη νέα διοίκηση του Ξ.Ε.Ε.

Όπως επισήμανε σχετικά στα μέλη του Δ. Σ. του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, «οι ανοιχτές συσκέψεις της Διοίκησης Ξ.Ε.Ε. στην περιφέρεια θα μας επιτρέψουν να ενημερώνουμε πιο αποτελεσματικά τα χιλιάδες μέλη μας και παράλληλα να μπολιάζουμε το σχεδιασμό μας με καινοτόμες ιδέες και εμπειρίες.

Παράλληλα, η κατά τόπους παρουσία μας θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων με τους τοπικούς ανά την Ελλάδα φορείς, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που αποτελούν τον κεντρικό ιστό ανάπτυξης της περιφερειακής οικονομίας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξ.Ε.Ε., αποφάσισε επίσης, μεταξύ άλλων, την πραγματοποίηση σειράς ενημερωτικών προς τα μέλη δράσεων για τις εφαρμογές που θα έχει στον κλάδο των ξενοδοχείων ο νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), o οποίος αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στις 25 Μαΐου και αποτελεί τον κορμό της σχετικής νομοθεσίας που επεξεργάζεται το αρμόδιο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

διαβάστε ακόμα

Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο