ΞΕΕ: Πρόσληψη επιστημονικού συνεργάτη

01-11-15 | ΞΕΕ

Στην πρόσληψη ειδικού επιστημονικού συνεργάτη προχώρησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Πρόκειται για τον κ. Αλέξη –Πατάπιο Κόντη, οποίος θα παρέχει προς το ΞΕΕ υπηρεσίες οι συνίστανται "στην εκπόνηση μελετών, τη διαμόρφωση στρατηγικών και πολιτικών για την αναβάθμιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επακόλουθη προσαρμογή των Ελληνικών ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα, ώστε να μπορέσει ο Ελληνικός τουρισμός να παρακολουθήσει τις δομικές εξελίξεις που συντελούνται στην παγκόσμια τουριστική οικονομία".

Ο νέος επιστημονικός συνεργάτης του ΞΕΕ θα παρέχει συμβουλές, υποδείξεις και κατευθύνσεις σε θέματα σχεδιασμού δράσεων και στρατηγικών πολιτικών, θα συντάσσει μελέτες σε ειδικά θέματα που θα τίθενται από τη διοίκηση του ΞΕΕ και θα επιμελείται κάθε είδους εργασία που θα του ανατίθεται μέσα στα πλαίσια της λειτουργίας, των σκοπών και των δραστηριοτήτων του ΞΕΕ. Ενδεικτικά θα βρίσκεται σε συνεχή και άμεση επαφή και συνεργασία με τον Πρόεδρο, τη Διοικούσα Εnιτροπή  και τη Διεύθυνση και τις Υπηρεσίες του ΞΕΕ, θα ασκεί συμβουλευτικά ρόλο για τη διατύπωση απόψεων και ιδεών σε θέματα της τουριστικής βιομηχανίας, που εντάσσονται στο αντικείμενο του ΞΕΕ, θα συμμετέχει σε εκθέσεις, συσκέψεις, συναντήσεις και ενημερώσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα εφόσον του ζητηθεί. Πέραν των μελετών θα παρέχει την επιστημονική του υποστήριξη όσον αφορά στα έργα και τις δράσεις που αναλαμβάνει το ΞΕΕ. Το ΞΕΕ θα προσδιορίζει  εκάστοτε το περιεχόμενο και τα όρια των εργασιών του συνεργάτη.

Η ισχύς της συνεργασίας θα διαρκέσει το αργότερο έως τη λήξη της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του ΞΕΕ και το αργότερο  μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2018.

Για τις παρασχεθησόμενες υπηρεσίες του θα λαμβάνει μηνιαίως ως αμoιβή  το ποσό των 2.000 ευρώ στο οποίο περιλαμβάνονται και οι κατά νόμο κρατήσεις και υποχρεώσεις κατά τις κείμενες διατάξεις πλέον των αναλογουσών εργοδοτικών εισφορών στο οικείο Ασφαλιστικό Ταμείο.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»