ΣΕΤΕ: Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Γ. Ρέτσου στις Βρυξέλλες

21-02-18 | ΣΕΤΕ

Με τον κ. Βάλντις Ντομπρόβσκις, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνο για το ευρώ και τον κοινωνικό διάλογο, τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και την ένωση κεφαλαιαγορών συναντήθηκε σήμερα o πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Ρέτσος στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στις Βρυξέλλες μαζί με  μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΤΕ με στόχο την ενδυνάμωση της φωνής του ελληνικού τουρισμού εκεί που χτυπά η καρδιά της Ευρώπης.

Ο κ. Γιάννης Ρέτσος πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων στη βελγική πρωτεύουσα με επιτρόπους και Έλληνες ευρωβουλευτές.

Οι επίτροποι με χαρτοφυλάκια που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την τουριστική δραστηριότητα ενημερώνονται για τον θετικό αντίκτυπο που έχει ο τουρισμός στην εθνική μας οικονομία και την κοινωνία.

Ο ΣΕΤΕ σε ανάρτησή του στο twitter μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον κ. Ντομπρόβσκις ανέφερε σχετικά: «Τα υψηλά επιτόκια και η περιορισμένη προσβασιμότητα στη χρηματοδότηση αλληλοσυνδεόμενες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού».

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι