ΙΝΣΕΤΕ: Εξειδικευμένα σεμινάρια σε συνεργασία με το Ecole hôtelière de Lausanne

29-01-18 | ΣΕΤΕ

Το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων φέρνει στην Ελλάδα την Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού πανεπιστημίου Ecole hôtelière de Lausanne.

Μέσω της νέας αυτής στρατηγικής συνεργασίας, που υλοποιεί ο εκπαιδευτικός πυλώνας του Ινστιτούτου, SETE Training, οι Έλληνες επαγγελματίες από το χώρο των τροφίμων και ποτών, καθώς και της διαχείρισης εσόδων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρία εξειδικευμένα σεμινάρια, δύο στην Αθήνα και ένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα δύο σεμινάρια με τίτλο «Δημιουργία αξίας στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων» θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 26 Φεβρουαρίου 2018 έως την 1η Μαρτίου 2018 και στην Κρήτη από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2018, αντίστοιχα. Στα σεμινάρια θα αναλυθούν θέματα σε σχέση με τις στρατηγικές ελέγχου του κόστους και τις τεχνικές δημιουργίας και κοστολόγησης των μενού.

Το σεμινάριο με τίτλο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 27 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 2 Μαρτίου 2018. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και οι στρατηγικές διανομής σε ξενοδοχεία.

Τα 3 σεμινάρια θα παρακολουθήσουν, συνολικά, έως 75 επαγγελματίες.

Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους μαθητές του για μία διεθνή καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και στο Πεκίνο.

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων