Marketing Greece: Αποχωρεί ο κ.Πάρσαλης, έρχεται η κυρία Δρέττα

19-06-17 | ΣΕΤΕ

Η αποχώρηση του γενικού διευθυντή της Marketing Greece κ.Ιωσήφ Πάρσαλη προαναγγέλεται μέσω του twitter σήμερα. Στη θέση του προαλείφεται η κυρία Ιωάννα Δρέττα, μέχρι τώρα σύμβουλος του προέδρου ΣΕΤΕ.

Ο κ.Πάρσαλης με εμφανή συγκίνηση ευχαριστεί την ομάδα της Marketing Greece, με την οποία συνεργάστηκε "4,5 φανταστικά χρόνια", η ομάδα συνεργατών ευχαριστεί τον κ.Πάρσαλη για τη δημιουργία της Marketing Greece από το μηδέν, καθώς και "για την έμπνευση, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μας κάθε μέρα".

Επίσης, η ομάδα συνεργατών καλωσορίζει την κυρία Δρέττα στα νέα της καθήκοντα, τονίζοντας: "Ανυπομονούμε να τεθεί το όραμά σας για την Marketing Greece στην πράξη".

Ο κ.Πάρσαλης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα του Marketing Communications, θα ανακοινώσει την επόμενη επαγγελματική του κίνηση τις επόμενες ημέρες.

 ** Πριν από λίγο επισημοποιήθηκε η είδηση με την ακόλουθη ανακοίνωση από τον ΣΕΤΕ:

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Marketing Greece ανακοινώνει την τοποθέτηση της κας Ιωάννας Δρέττα στη θέση της Γενικής Διευθύντριας και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας. Η κα Δρέττα διαδέχεται τον κ. Ιωσήφ Πάρσαλη, ο οποίος, από την ίδρυσή της έως και σήμερα συνετέλεσε τα μέγιστα, ώστε η εταιρεία να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία σχεδιασμού και υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό και την προώθηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των ελληνικών προορισμών.

Η κα Δρέττα, έως πρότινος, Σύμβουλος Προέδρου ΣΕΤΕ,  αναλαμβάνει να οδηγήσει τη Marketing Greece στην επόμενή της ημέρα. Η κα Δρέττα έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και έχει πολυετή εμπειρία στον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος της Marketing Greece και Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος δήλωσε σχετικά: «Μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο στο τιμόνι της Marketing Greece, ευχόμαστε στον Ιωσήφ κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Η αποτελεσματικότητα και η προσήλωσή του παραμένουν παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ιωάννα, με τη γνώση και την εμπειρία της στα θέματα του τομέα θα διασφαλίσει και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την πορεία της εταιρείας.»

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια