ΣΕΤΚΕ: 2° Ανοικτό Συνέδριο και πρεμιέρα για το «Καλάθι Πρωινού»

13-10-17 | ΣΕΤΚΕ

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Ανοικτού Συνεδρίου της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., η Συνομοσπονδία διεξάγει το 2ο Ανοικτό Συνέδριο της.

Το 2ο Ανοικτό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί αρχές Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της έκθεσης EXPOHOTEL 2017, τελικά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, κατά τη διάρκεια της έκθεσης XENIA 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, αλλά και της τουριστικής χρονιάς που πέρασε. Παράλληλα, τις εργασίες του συνεδρίου θα απασχολήσουν ο σχεδιασμός, οι στόχοι και οι νέες δράσεις της διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. όπως είναι «ο τουρισμός εμπειρίας», αλλά και όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν στο σύνολο του τον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων.

Το περυσινό, πρώτο Ανοικτό Συνέδριο της Συνομοσπονδίας λειτούργησε ως αφετηρία ενός ποιοτικού και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και των επιχειρηματιών-μελών της. 

Όπως και πέρυσι, έτσι κι εφέτος, βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι να προσφέρει μία αξιοσημείωτη ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στη διοίκηση και τα μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ένα βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τουριστικών καταλυμάτων στις μέρες μας.

Επίσης, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος θα κάνει την πρώτη, επίσημη παρουσίαση του «Καλάθι Πρωινού» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων κ Δωδεκανήσου στο πλαίσιο προώθησης του προγράμματος Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου «Aegean Breakfast Basket».

Η νέα υπηρεσία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., που στόχο έχει τη διασύνδεση του πολιτισμικού, γαστρονομικού πλούτου της χώρας με τη διαμονή και τη φιλοξενία στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Το «Καλάθι Πρωινού», το οποίο επιμελείται ο chef Κωνσταντίνος Μουζάκης, αποσκοπεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους τα τουριστικά καταλύματα, αποδίδοντας άμεση, προστιθέμενη αξία στο παρεχόμενο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων