Συνάντηση των Ενώσεων Ξενοδόχων Μαγνησίας, Σκοπέλου, Λάρισας, Αιδηψού με τον πρόεδρο της ASTA Greece & Cyprus

12-11-21 | ΠΟΞ

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση  με τον Πρόεδρο ASTA (American Society of Travel Advisors) κο. Λεωνίδα Μπαμπάνη με θέμα τις προοπτικές στη Μαγνησία και την Κεντρική Ελλάδα της αμερικανικής τουριστικής αγοράς. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα. Θέκλα Καμμένου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, κος. Γιώργος Ζαφείρης, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, κα. Μαίρη Διαμάντη, ο πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων Μαγνησίας, κος. Θανάσης Σπύρου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, κα. Ειρήνη Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού, κος. Θεόδωρος Ρουμελιώτης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές και οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να σχεδιαστούν για την πολλά υποσχόμενη αμερικανική αγορά. Οι πρώτοι στόχοι, όπως επισημαίνουν οι Ενώσεις Ξενοδόχων θα τεθούν στα τέλη Νοεμβρίου.

Μέσω τηλεδιάσκεψης zoom συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή (λόγω απουσίας της στη Θεσσαλονίκη για την διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia), η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, κα. Σοφία Φλέγκα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, κος. Ιωάννης Κουρούπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας, κος. Μιλτιάδης Χέλμης, και ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων, κος. Σωτήρης Φαμίσης.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην αντιδήμαρχο τουρισμού κα. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, η οποία δήλωσε ότι στηρίζει κάθε συλλογική προσπάθεια και θα είναι δίπλα της σε οποιαδήποτε δράση, καθώς και το γραφείο τουρισμού για τη φιλοξενία. 

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους