Διακοπές, ποδήλατο και τέχνη στη Λευκάδα

28-06-17 | ΠΟΞ

Έκθεση με τίτλο «Λευκάδα, η πόλη του ποδήλατου» διοργανώνει από τις 18 Ιουλιου έως τις 23 Αυγούστου στην «ξέρα» του Ιβαριού (Λιμνοθάλασσα) η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η Λευκάδα ως ξεχωριστός τόπος διακοπών για τους ποδηλάτες.

Πρόκειται για μια υπαίθρια εικαστική θεματική παρέμβαση με 7 μεγάλου μεγέθους έργα μεταλλοτεχνίας της Καίτης Ματαφιά Χόρτη.

Η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού προτρέπει τους Έλληνες να επισκεφθούν τη Λευκάδα ως εξής: "Επισκέψου τη Λευκάδα, το νησί των ποιητών (Βαλαωρίτης, Σικελιανός) που σου χαρίζει απόλυτη χαλάρωση και ξεγνοιασιά! Κάνε ορθοπεταλιές στη Γύρα (Λιμνοθάλασσα) της Λευκάδας, εξορμήσεις με το ποδήλατο στο Νυδρί... (Μαδουρή και Σκορπιός) αλλά και για τους πιο θαρραλέους μέχρι τη Βασιλική!

5 λόγοι για να έρθεις στη Λευκάδα φέτος:

1. Η Λευκάδα είναι ο τόπος του ποδήλατου. Ένα προικισμένο νησί ιδανικό για ποδηλατοπορείες αφού συνδυάζει απόλυτα την ήπια φυσική μορφολογία με την άσκηση και τη διασκέδαση.

2. Η εύκολη και οικονομική πρόσβαση (μια μικρή γέφυρα χωρίζει τη Λευκάδα από την Αιτωλοακαρνανία) σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις και να φύγεις από το νησί χωρίς κόπο και έξοδα όποια στιγμή το επιθυμήσεις. 

3. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Λευκάδας είναι η οικεία ατμόσφαιρα που αποπνέει το νησί, μια ιδιαιτερότητα που την αντιλαμβάνεσαι από τη πρώτη στιγμή!  

4. Η Λευκάδα σε περιμένει με τις πεντακάθαρες θάλασσες στις πιο πολυβραβευμένες παραλίες (Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα, Εγκρεμνοί) για να σου χαρίσει μοναδικές χαρές!

5. Οι γευστικές απολαύσεις, η απλόχερη φιλοξενία, η αμόλυντη φύση είναι μόνο μερικά  από τα δεκάδες προτερήματα της Λευκάδας!"

διαβάστε ακόμα

Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ